اول فکر کردم این معطلی به خاطر الکترونیکی شدن رای گیری است، بعد دیدم سرعت رای گیری خوب بود ولی از شلوغی است که معطل شدیم. بعد از رای دادن، ایستادم و مردم را دیدم که چطور رای می دهند.

من و همسرم و پسرم در انتخابات شرکت کردیم. به نظرم استقبال خوب بود. تحت شرایط خاصی انتخابات برگزار شد، تبلیغات خاصی در بین نبود، محدودیت در محلات برای تبلیغات داشتیم، صدا و سیما تبلیغ و دعوت خاصی نداشت. از طریق نهادهای مختلف بحث عدم برگزاری انتخابات بارها مطرح شد. ما شاهد پمپاژ یاس و ناامیدی درباره انتخابات بودیم که در شهر انجام می شد. صدا و سیما هیچ کار تبلیغاتی نکرد. شبکه ۵ متعلق به شهر تهران است و انتظار می رفت درباره مسایل شهر حرف بزند. کسانی که نسبت به ترافیک و جوی های تهران وسواس دارند چرا درباره انتخاباتی که ۳۵۰ محله شهر را تحت تاثیر قرار داد، واکنشی نداشتند؟ سکوت خبری درباره شورایاری ها حاکم بود.

از سوی دیگر با واقعیات اقتصادی و فشاری که به مردم می آید، به نظر می رسد استقبال آنها خوب بود. در مقایسه با دور سوم که ۵۷۰ هزار نفر شرکت کردند، در این دور ۵۱۰ هزار نفر آمدند، با توجه به شرایط ویژه جامعه، استقبال خوب ارزیابی می شود. علاوه بر آن یک تجربه جدید رقم خورد. مردم به ما اعتماد کردند و از رای گیری الکترونیکی استقبال داشتند. اگر مردم محلات تهران پای صندوق نمی آمدند و همشهریان ما از این سیستم رای گیری استقبال نمی کردند امکان اجرای آن در سطح کشور فراهم نمی شد. این تجربه بسیار ارزشمند است.

شورایاریها با توجه به استقبال مردم در این شرایط خاص، وظایف بسیار سنگینی دارند. باید شور و نشاط بیشتری داشته باشند و تعامل بیشتری را با شهروندان نشان دهند. ما هم به محض این که مراحل رسمی انتخابات به پایان برسد به همراه اعضای شورای شهر و اعضای ستاد اجرایی با شورایاران، جلسه رسمی بزرگ خواهیم داشت و انشالله در جلسات شورای شهر در هر جلسه یک شورایاری، گزارش اقدامات خود را در محلات ارائه می دهد. این کار را برای همه ۳۵۰ محله در نظر گرفته ایم و برنامه داریم در هر جلسه دست کم یک تا دو شورایاری، گزارش اقدامات خود در محلات را در صحن علنی شورای شهر بیان کنند.

 

*عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.