بولسانارو در این رابطه به خبرنگاران گفت: آنها وقت خود را با من هدر می دهند. او از این اتفاق تحت عنوان حمله ای سنگین علیه برزیل و موسسات آن یاد کرد که باید با عاملانش برخورد شود و در ادامه اظهار داشت که هیچوقت در مکالمات تلفنی اش در مورد موضوعات امنیتی حساس و ملی حرف نزده است.

این اتفاق بعد از لو رفتن مکالمات تلگرامی سرجیو مورو (شخص منصوب بولسونارو) وزیر دادگستری برزیل با دیگر مقامات این کشور رخ می دهد. براین اساس، مورو که در زمان عملیات ضد فساد موسوم به کارواش شخصیتی مستقل داشت و به همین خاطر محبوبیت زیادی را نزد همه کسب کرده بود در زمان قضاوت خود بر خلاف قوانین جاری برزیل، دادستان ها را برای محکوم کردن رئیس جمهور سابق برزیل به اتهام فساد ترغیب و تشویق می کرد.

 

بعد از این گفتگو میان مورو و دادستان ها، لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور سابق برزیل محکوم به فساد و بولسونارو پیروز انتخابات شد و مورو را به سمت وزارت دادگستری برزیل منصوب کرد.

یکی از چهار مظنون دستگیر شده در جریان حمله هکی علیه مقامات برزیل اعلام کرده که چت های افراد را از طریق گوشی های هک شده برای نشریه Intercept می فرستاده است.

گزارش شده که آقای بولسونارو بر خلاف خواست مقامات و سرویس های اطلاعاتی برزیل همچنان به استفاده از گوشی های معمولی اصرار می ورزیده چراکه میتوانسته از شبکه های اجتماعی محبوب خود استفاده نماید.

آقای لولا سال گذشته و زمانی که به اتهام فساد در زندان به سر می برد در نظرسنجی های پیش از انتخابات، جلوتر از بولسونارو بود. وی که بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ رئیس جمهور برزیل بود هم اکنون برای سپری کردن حکم زندان ۱۲ ساله خود در حبس به سر می برد. او همواره بر بی گناهی خود تاکید کرده است.

در جریان عملیات کارواش جزئیات طرحی لو رفت که به موجب آن شرکت های ساخت و ساز در برزیل برای عقد قراردادهای چشمگیر و مشارکت در پروژه های دولتی به سیاستمداران این کشور رشوه پرداخت می کردند. بالغ بر صد شخصیت سیاسی ارشد این کشور و مدیران کسب و کار در جریان این عملیات دستگیر شدند و چندین تن نیز مجرم شناخته شدند. مورو در آن زمان خود را به عنوان یک قهرمان مقابله با فساد مطرح کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.