هدف آمریکا از تحریم نکردن ظریف چیست؟
به گزارش بلومبرگ، هنوز مشخص نیست که علت تصمیم دولت آمریکا برای تحریم نکردن ظریف چیست و آیا در آینده نزدیک تحریمی اعمال خواهد شد یا نه.
ترامپ پس از خروج یکجانبه از برجام تحریمهای پیشین علیه ایران را بازگرداند و طی ماههای گذشته تحریمهای دیگری وضع کرد.
وی اخیراً در ادامه جریانسازی رسانهای برای خروج از بنبستی که آن را خود با خروج از برجام کلید زد، به بهانه تلافی سرنگونی پهپاد آمریکایی در حریم هوایی ایران، تحریمهایی که پیش از این اعلام شده بود را به شیوه دیگری تکرار و تلاش کرد چنین فضایی را ترسیم کند که سختترین تحریمها را علیه تهران در پیش گرفته است.
وی سپس با امضای این تحریمها، همان لفاظیهای گذشته مبنی بر تلاش برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره برای دسترسی به یک توافق جامع را تکرار کرد و گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح اتمی دست یابد.
«استیون منوچین» وزیر خزانهداری آمریکا پس از این اقدام ترامپ با حضور در جمع خبرنگاران گفت که ترامپ به وی دستور داده تا اواخر هفته، ظریف را نیز به فهرست تحریم شدگان اضافه کند.
اعلام تحریم یک مقام دیپلماتیک، با واکنشهای مختلفی در داخل و خارج از کشور همراه شد و ناظران سیاسی، این رویکرد تیم کاخ سفید علیه وزیر امور خارجه ایران را تائیدی بر نقش فعال دستگاه سیاست خارجی ایران به رهبری محمدجواد ظریف در تقابل با تیم حاکم بر کاخ سفید برای اجماعسازی و ائتلاف علیه تهران قلمداد میکنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر