محمد احسانی مدیر شبکه نسیم درباره ساختار شبکه نسیم گفت: در ساختار جدید برای شبکه اینگونه است که نمایش و تماشا کانالهای زیر مجموعه ما هستند. ما یک ستاد مشترک داریم اما دوستان برنامه هایشان جدا است اما مدیر و بخش های مالی و اداری و... مشترک است تا همه چیز جمع و جورتر و چابک تر جلو برود.

وی درباره شبکه تماشا گفت: این کانال متولی پخش سریال‌ها است و ما سریالهای ایرانی و خارجی را از آن پخش می کنیم. در تابستان هم که دیدن فیلم و سریال جذابیت دارد و حتی تکرار پایتخت هم پربیننده است. شبکه تماشا ۷ بخش دارد و در ۷ ساعت متفاوت سریالهای ایرانی، غربی، شرقی، خاطره انگیز و... را پخش می کند. انتخاب این آثار به بخش تامین ما و خواست مخاطب بستگی دارد.

این مدیر رسانه‌ای، مزیت شبکه تماشا را پخش اچ دی آن دانست و درباره تعامل با آی فیلم برای عدم پخش سریال تکراری توضیح داد: شورای فیلم هماهنگی را رقم می زنند. البته ما در شبکه تماشا محدودیت داریم و نمی توانیم سریالهایی را که به شکل اس دی ضبط شده، پخش کنیم.

احسانی با اشاره به تقسیم‌بندی پخش فیلم در شبکه نمایش به سینمای هند، سینمای غرب و...، تاکید کرد: یکی دیگر از وظایف شبکه نمایش پوشش جشنواره های سینمایی است و از نمایش افتتاحیه و اختتامیه تا پوشش برنامه هایشان جزو وظایف شبکه نمایش است.

وی خبر داد: اخیرا برنامه ای با همکاری دانشکده صداوسیما تولید شده که مربوط به هنرمندانی است که خاستگاهشان دانشگاه صداوسیما بوده است. مثلا شاید خیلی ها ندانند زنده یاد علی معلم دانشجوی این دانشکده بوده، یا محمدحسین مهدویان و جواد افشار که این شبها سریال «گاندو» را دارد.

مدیر شبکه نمایش با اشاره به پخش برنامه‌ای درباره موسیقی فیلم و برنامه هایی از این دست که مکمل پخش فیلم‌های سینمایی هستند، درباره محدودیت های شبکه نسیم و برنامه های تازه آن گفت: ما نباید سریال ایرانی جدید پخش کنیم، برنامه زنده نداریم، برنامه ورزشی نداریم و... در تابستان امسال هم دو نیم فصل را تعریف کرده‌ایم، برنامه های بخش اول تعریف شده و برنامه های بخش دوم با توجه به محرم تعریف می‌شود.

بیشتر بخوانید

احسانی با اشاره به طرح جامع تابستانی که با تدبیر معاون سیما راه‌اندازی شده و برخی شبکه‌ها شبکه‌های اصلی هستند، ادامه داد: سیاست شبکه نسیم این بوده که از برنامه های شاخص و برند خود محافظت کند و اهداف موضوعی را در اینها قرار بدهد. تحلیل ما این نیست که برای هر موضوعی یک برنامه جدید راه بیندازیم. چون خیلی کار دارد تا هر برنامه جدید مخاطب بگیرد، شروع برنامه جدید به این آسانی نیست و خیلی با وسواس برنامه جدیدی را شروع می کنیم.

مدیر شبکه نسیم درباره «کودک شو» گفت: این برنامه سه سالی هست که پخش می شود و مردم هم در آن به خانواده‌های معمولی رای می دهند. در این هفته مروری بر قسمتهای گذشته آن خواهیم داشت و سپس فاصلهای می افتد که در آن مشابه کاری که در نوروز انجام دادیم، چهره‌های آشنا در حوزه ورزش به برنامه می‌آیند. با اتمام این ویژه برنامه، ۲۴ خانواده مرحله نهایی وارد مسابقات فینال می‌شوند.

وی افزود: برنامه «وقتشه» هم ظرفیت زیادی در حوزه مهارت های زندگی دارد و چند فصل از آن ساخته شده است. برنامه های شاخص در یک جا باید فاصله ای پیدا کنند تا تیم خود را بازیابی کنند. تولید و حفظ برنامه پرمخاطب سخت شده و ریسک بالایی دارد.

احسانی درباره برنامه مهران غفوریان گفت: ما چند طرح داریم که عمدتاً به بعد از ماه صفر می رسند، تامین منابع مالی سرمایه‌گذاری ویژه‌ای می‌طلبد. «شکرستان» از اوایل مرداد ماه می آید که سری جدید آن با صدای شهاب حسینی به عنوان راوی همراه است. سری جدید «کتاب باز» را نیز خواهیم داشت و می‌کوشیم تولید آن را با ساخت «فوق لیسانسه‌ها» سروش صحت هماهنگ کنیم. برند «هزارداستان» را هم حفظ خواهیم کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.