ستاره عراقی استقلال چند میگیرد تا تمدید کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۴۳۷۷۲ سایت خوان

خبر آنلاین : طارق همام فعلا قصد جدایی از استقلال را ندارد.

طارق همام که یکی از بازیکنان تاثیر گذار تیم استقلال در فصل قبل بود، هنوز برای فصل جدید تکلیف خود را با باشگاه معلوم نکرده و مشخص نیست که آیا در جمع استقلالی ها باقی می ماند یا نه.

آن طور که رسانه های عراقی گزارش داده اند باشگاه استقلال مایل است تا طارق را در تیم نگه دارد اما این اتفاق بستگی به پرداخت مطالبات این بازیکن ملی پوش دارد.

سایت السومریه عراق نوشت که همام طارق ۱۴۰ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد و تا آن مبلغ پرداخت نشود قراردادش را تمدید نمی‌کند.

خود طارق در گفت و گویی که با السومریه داشت درباره وضعیتش با استقلال گفت: هنوز منتظر دریافت مطالبات مالی خود از فصل گذشته هستم. تصمیمی برای جدایی و یا تمدید قرارداد با استقلال نگرفته‌ام. فعلاً صبر می‌کنم تا ببینم مطالبات مالی‌ام پرداخت می‌شود یا نه و بعد از آن تصمیم مناسب را می‌گیرم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن