مهلت ۵ روزه پرسپولیس به برانکو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۴۳۱۶۸ سایت خوان

خبر آنلاین : باشگاه پرسپولیس به «برانکو ایوانکوویچ» برای توافق نهایی و فسخ قرارداد با این باشگاه پنج روز فرصت داد.

برانکو سرمربی پیشین پرسپولیس که در این فصل هدایت الاهلی عربستان را برعهده گرفته است به دلیل عدم فسخ قرارداد با پرسپولیسی‌ها هنوز نتوانسته با نماینده عربستان قرارداد رسمی به امضا برساند.

برانکو اگر بخواهد این قرارداد را یک طرفه فسخ کند باید از مبلغ چشمگیری چشم پوشی کند و حاضر به این کار نیست. در همین راستا پرسپولیسی‌ها هم قرارداد با کالدرون را به امضا نرساندند تا برانکو تکلیف خود را مشخص کند.

در همین راستا، مسئولان باشگاه پرسپولیس با توجه به شیوه جدایی برانکو به وی پنج روز فرصت داده اند تا تکلیف قرارداد خود را مشخص کند و در غیر این صورت این موضوع را به صورت حقوقی و طبق بندهای قرارداد پیگیری خواهند کرد.

برانکو نیز در آخرین مکاتبه خود با باشگاه، وکیل خود را معرفی کرده و قرار است در این مدت جلساتی میان مسئولان باشگاه و این وکیل برگزار شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن