بازیکن استقلال زیر بار تیغ جراحی نمی‌رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۴۲۳۸۳ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران حاضر نمی‌شود تا پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.

فرشید باقری بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال تهران که این روز‌ها به ریکاوری می‌پردازد طبق اعلام پزشکان به عمل جراحی نیاز دارد.

با این وجود باقری در تلاش است تا با با حضور در مراکز پزشکی خیلی زود خود را به کادر فنی معرفی کند و در همین راستا جلسه‌ای را هم با استراماچونی برگزار کرد.

بازیکن تیم فوتبال استقلال با اعلام پزشکان باید جراحی شود، اما باقری در نظر دارد به تمرینات اضافه شود و برای استقلال بازی کند تا در صورت درد بیش‌تر زیر تیغ جراحی برود.

پیش از این نیز فرشید اسماعیلی سرنوشت این چنینی را داشت و این بازیکن که نیاز به عمل جراحی داشت در بازی‌های تیمش به میدان رفت و در نهایت درد مصدومیت باعث شد تا دیدار‌های پایانی رقابت‌های لیگ هجدهم را از دست بدهد و زیر تیغ برود. فرشبد باقری هم از این قاعده مستثنی نیست و علاقمند به حضور در بازی هاست و تصمیمی برای جراحی ندارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن