عقب‌نشینی نرخ دلار و سکه همچنان ادامه دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۳۸۲۳۵ سایت خوان

ایرنا : نرخ دلار در صرافی‌های بانکی امروز (چهارشنبه) در ادامه روند نزولی خود بیش از ۱۰۰ تومان کاهش یافت و به ارزش ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان به فروش رسید.

روند نزولی قیمت دلار و ارزهای عمده امروز نیز تداوم یافت و به حرکت خود به سوی کانال ۱۲ هزار تومانی ادامه داد. کاهش تنش سیاسی و سیاست های بانک مرکزی از مهمترین عوامل کاهش بهای دلار به شمار می رود.

بر این اساس، نرخ خرید دلار در صرافی‌های بانکی در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز به ۱۳ هزار تومان و فروش ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان کاهش یافت.

صرافی‌ها هر یورو را نیز ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان خریداری و ۱۵ هزار تومان به فروش رساندند.

میانگین بهای هر یورو در روز کاری گذشته در سامانه سنا ۱۵ هزار و ۳۰ تومان و هر دلار ۱۳ هزار و ۲۱۲ تومان بود.

همچنین حواله فروش در سامانه نیما برای هر یورو ۱۲ هزار و ۴۷۶ تومان و دلار ۱۱ هزار و ۸۷۰ تومان به فروش رسید.

 

کاهش نرخ طلا و سکه

هر قطعه سکه طلای بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران نیز امروز با افت بیش از ۲۰ هزار تومانی به بهای چهار میلیون و ۶۰۵ هزار تومان فروخته شد.

همچنین هر قطعه سکه طلای تمام بهار آزادی طرح قدیم به قیمت چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان فروخته شد.

نیم سکه نیز دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۵۶۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۹۸۰ هزار تومان فروخته شد.

علاوه براین در بازار آزاد تهران هر گرم طلای خام ۱۸ عیار، ۴۲۴ هزار تومان فروخته شد و هر مثقال طلا نیز یک میلیون و ۸۳۸ هزار تومان به فروش رسید.

نرخ هر اونس جهانی طلا در بازارهای جهانی نیز به یک هزار و ۳۴۳ دلار رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن