یک همجنسگرا وزیر دادگستری اسرائیل شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۳۳۵۴۰ سایت خوان

ايسنا : نخست وزیر رژیم صهیونیستی "امیر اوحنا" را به عنوان وزیر دادگستری در دولت خود تعیین کرد. اوحنا اولین شخص همجنسگرا است که پست وزارتی را در اراضی اشغالی بر عهده می‌گیرد.

ایلاف نوشت، تعیین امیر اوحنا سه روز پس از برکناری ایلیت شکد، وزیر سابق و از حزب "خانه یهودی" (بخشی از ائتلاف حامی نتانیاهو) صورت گرفت، اما این ائتلاف کرسی‌های کافی را در کنست در انتخابات ماه مه به دست نیاورد.

اوحنا ۴۳ ساله به حمایتش از بنیامین نتانیاهو معروف است. او عضو برجسته‌ای در کنست از حزب لیکود است و همچنین به هم جنسگرایی علنی‌اش شناخته می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود که وی از نتانیاهو حمایت کند و مانع از پیگردهای قضائی علیه وی شود.

تعیین امیر اوحنا پس از انحلال کنست و مقدمه چینی برای برگزاری انتخابات جدید صورت گرفته است.

در پی شکست نتانیاهو برای جلب حمایت کافی از تشکیل دولت جدید، اسرائیلی‌ها بار دیگر در سپتامبر به مراکز اخذ رای می‌روند.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص تعیین امیر اوحنا اعلام کرد که وی یک وکیل مدافع بسیار آگاه از مسائل قضائی است.

نتانیاهو در پرونده‌های فساد و رشوه و کلاه برداری مورد بازجویی قرار دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن