توصیه حسام‌الدین آشنا به اهالی سیاست و حکومت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۳۲۹۷۰ سایت خوان

خبر آنلاین : حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس‌جمهور، با انتشار توییتی تاکید کرد تماشا و عبرت گرفتن از سریال «چرنوبیل» برای اهالی سیاست و حکومت بسیار مناسب است.

پس از پایان سریال «بازی تاج و تخت»، شبکه اچ‌بی‌او، پخش مینی سریال «چرنوبیل» را آغاز کرده که با استقبال تماشاگران روبه‌رو شده است. نویسنده و خالق «چرنوبیل»، کریگ مازن و کارگردان این سریال، یوهان رنک است. 

داستان این سریال در باره فاجعه هسته‌ای چرنوبیل در آوریل ۱۹۸۶ است که در جمهوری اوکراین اتحاد جماهیر شوروی رخ داد. پنهان‌کاری مقام‌های سیاسی و اداری شوروی و مدیریت بد این فاجعه، موضوع اصلی «چرنوبیل» است. 
 
حالا، حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس‌جمهور، در حساب توییتری خود با اشاره به موضوع این سریال نوشته است: «تماشا و عبرت گرفتن از مینی‌سریال چرنوبیل برای اهالی سیاست و دولت و حکومت بسیار مناسب است. عصاره‌اش  این سوال تکان‌دهنده‌است: تاوان دروغ چیست؟ What is the cost of lie»

photo_2019-06-04_17-38-30

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن