برلوسکونی نماینده پارلمان اروپا شد
خبرگزاری آلمان گزارش داد، این سیاستمدار ۸۲ ساله، به این وسیله بار دیگر در عرصه سیاست حضور خواهد داشت. وی در فهرست حزب محافظهکار «فورسا» برای شرکت در انتخابات نامزد شده بود.
برلوسکونی در شرایطی وارد پارلمان اروپا شده است که به دلیل مجموعهای از رسواییها و به دنبال آن ممنوعیت در تصدی سمتهای دولتی نتوانست در انتخابات پارلمانی کشورش که ماه مارس (اسفند) برگزار شد، شرکت کند.
پس از اینکه این ممنوعیت لغو شد، برلوسکونی برای شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا نامزد شد و وعده داد که برنامههای زیادی برای آینده اروپا دارد.
انتخابات پارلمان اروپا طی چهار روز از پنجشنبه تا یکشنبه گذشته برگزار شد. بیش از ۴۰۰ میلیون نفر از شهروندان اروپایی واجد شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا برای انتخاب ۷۵۱ نماینده اروپایی بودند. هرچند پارلمان اروپا از اختیار اجرایی اندکی برخودار است، اما ترکیب پارلمان عمدتا نشاندهنده آینده وضعیت دولتها در اتحادیه اروپاست، از این رو قدرت گرفتن احزاب راستگرا در پارلمان اروپا زنگ خطری برای اروپاست، مبنی بر اینکه ممکن است به زودی راستگرایان در پایتختهای اروپایی نیز بیش از پیش قدرت گیرند.
تعداد شهروندان اروپایی که در انتخابات پارلمانی اروپا شرکت کردهاند، در مقایسه به چندین دهه گذشته بیسابقه بوده است و اعتراض به عملکرد سیاستمداران در برابر تغییرات اقلیمی و لزوم دفاع از اتحادیه اروپا در مقابل آنهایی که نظر مثبتی به آن ندارند، از جمله دلایل افزایش مشارکت در این انتخابات بوده است.
پیش از برگزاری انتخابات پارلمان اروپا، بروکسل و طرفداران آن استدلال کرده بودند که بحران مهاجران تا حد زیادی رفع شده است و دیگر این مسئله مهاجرت اهمیت چندانی برای رأیدهندگان اروپایی ندارد اما پیروزی حزب خلق اتریش به رهبری «سباستین کورتس» صدراعظم پیشین اتریش، نشان داد که اروپاییها همچنان به مهاجرت بعنوان یک معضل بزرگ نگاه میکنند.در ایتالیا هم نتایج نظرسنجیهای پای صندوقها نشان داده بود که حزب راست افراطی لیگ بیشتر از بقیه احزاب موفق به کسب آراء خواهد شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر