سرهنگ سید مصطفی مرتضوی  اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با عنوان اعطای وام فوری بدون ضامن از وی کلاهبرداری کرده بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: معمولا افرادی که با این شگرد از شهروندان کلاهبرداری می کنند، ابتدا با ارائه فرم ها و قراردادهای مختلف اقدام خود را قانونی جلوه داده و اعتماد شاکی را جلب می کنند، به طوری که شاکی فریب این افراد را خورده و اقدام به تکمیل فرم ها و ارسال مدارک خود و واریز مبلغ  ۵ میلیون ریال به حساب متهم کرده بود.

سرهنگ مرتضوی بیان داشت: با بررسی های تخصصی انجام شده متهم شناسایی و برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان در پایان به شهروندان توصیه کرد: امروزه کلاهبرداری های مالی در فضای مجازی با شیوه و شگردهای خاصی از جمله پرداخت وام به شهروندان صورت می گیرد، بنابراین متقاضیان دریافت وام حتما به بانک مراجعه کنند و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که در فضای مجازی و یا شبکه های اجتماعی می شود اعتماد نکنند،.

وی ادامه داد: همچنین جمع آوری اطلاعات شهروندان از دیگر شگردهای کلاهبرداران سایبری است که با ترفند اعطای وام اطلاعات شهروندان را جمع آوری می کنند، بنابراین شهروندان به هیچ عنوان به این تبلیغات اعتماد نکرده و اطلاعات خود را با پر کردن فرم های دروغین در اختیار این گونه افراد نگذارند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.