اختلافات خانوادگی باز هم قربانی گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۲۹۵۰۸ سایت خوان

ايسنا : فردی که به علت برخی اختلافات در یک درگیری برادرش را به شدت مجروح کرده و باعث قتل او شده بود، ساعتی بعد از قتل در عملیات مأموران پلیس کمیجان دستگیر شد.

سرهنگ "فکوری" فرمانده انتظامی شهرستان کمیجان گفت: در نخستین دقایق بامداد روز گذشته گزارشی از انتقال فردی فوت شده به یکی از مراکز درمانی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اعلام شد و بلافاصله تیمی از مأموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که جوانی ۲۳ ساله در یکی از روستاهای شهرستان، با برادر کوچکترش به علت برخی اختلافات درگیر و از ناحیه گردن مجروح می‌شود که در حین انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات جان خود را از دست می‌دهد.

این مقام انتظامی اضافه کرد: بلافاصله با هماهنگی مرجع قضائی، دستگیری فرد قاتل در دستور کار پلیس قرار گرفت و در عملیاتی این فرد دستگیر کردند.

سرهنگ فکوری افزود: در این خصوص پرونده‌ای تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن