«تایم» با گزارش این خبر نوشت در روزهای گذشته صحبت‌هایی درباره طرح‌هایی در دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای اعزام ۱۲۰ هزار نیرو به منطقه وجود داشته است. 

این رسانه می‌نویسد: «اما در دنیای پنتاگون صرفاً هنگامی که شما طرحی را تقدیم سیاستمداران می‌کنید می‌توان از وجود طرح‌های واقعی سخن گفت.»

سه مقام نظامی آمریکا که از اعضای فعال پنتاگون در برنامه‌ریزی و نظارت بر نیروهای آمریکایی در منطقه هستند به تایم گفته‌اند هیچ طرح واقعی و قابل اجرا یا چیزی مشابه آن برای اعزام گسترده نیرو به منطقه خلیج فارس وجود ندارد. 

یکی از این مقام‌ها گفت: «انجام این کار مستلزم آن است که شما بدانید با چه رویدادی می‌خواهید مقابله کنید. آیا هدف نیروهای خود ایران است یا شبه‌نظامیانش؟ دشمن در خاک عراق است، در سوریه است یا در جای دیگر؟ آیا شواهد موثقی وجود دارد که یک حمله را بتوان به حکومت ایران نسبت داد تا بعد حمله به اهدافی در داخل ایران مشروع باشد؟»

هر سه منبع که به شرط عدم افشای نام با تایم گفت‌وگو می‌کردند گفتند که هنوز شاهد ارائه اطلاعات مفصلی از این نوع نبوده‌اند.

دو رسانه آمریکایی پنجشنبه در گزارش‌هایی جداگانه بر تلاش «دونالد ترامپ» برای دورگزینی از درگیری نظامی با ایران تأکید کرده‌ و نوشته‌اند او از تلاش‌های خودسرانه برخی از مشاورانش برای کشاندن او به جنگ با ایران، ناخرسند است. 

«سی‌ان‌ان» به نقل از منابع آگاه نوشته ترامپ معتقد است مداخله نظامی گسترده در ایران برای او از لحاظ سیاسی ویرانگر خواهد بود. 

واشنگتن‌پست هم به نقل از چندین مقام آمریکایی نوشته ترامپ رویکرد دیپلماتیک برای حل و فصل تنش‌ها را ترجیح می‌دهد و خواستار گفت‌وگوی مستقیم با سران ایران است. 

گزارش این دو رسانه آمریکایی و ادعاهای مطرح‌شده در آنها از قول مقام‌های دولت آمریکا را از طرف دیگر می‌توان در راستای نوعی فضاسازی برای چیدن واقعیت‌های میدانی در قالب بازی «پلیس بد-پلیس خوب» و در نهایت تحت فشار گذاشتن تهران برای انتخاب راه گفت‌وگو از دو گانه جنگ-مذاکره دانست. 

برخی تحلیلگران می‌گویند دولت آمریکا بر اساس نوعی تقسیم کار در تلاش است شخص ترامپ را «پلیس خوب» و حامی گفت‌وگو با ایران و «جان بولتون» و «مایک پامپئو» را پلیس بد و طرفدار جنگ با ایران به تصویر بکشند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.