یاوه‌گویی مجدد مقامات عربستان سعودی علیه ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۲۶۴۹۲ سایت خوان

مهر : مقامات ریاض که هنوز از شوک ضربات مهلکی که یمنی ها به اهداف مهم، حساس و راهبردی آنها وارد کردند، خارج نشده اند، بار دیگر لب به یاوه گویی مجدد و تکراری علیه ایران گشوده اند.

النشره نوشت، «عادل الجبیر» وزیر خارجه سابق و وزیر مشاور در امور خارجی سعودی بار دیگر لب به یاوه گویی علیه جمهوری اسلامی ایران گشود.

بر اساس این گزارش، وی که به نظر می‌رسد به شدت تحت تأثیر عملیات بزرگ مقاومت یمن علیه شرکت نفتی سعودی قرار گفته است، مدعی شد: حوثی ها جزئی جدایی ناپذیر از سپاه ایران هستند!

الجبیر با طرح این ادعا تلاش می‌کند تا اینگونه به افکار عمومی القا کند که ضربات سهمگین به اهداف مهم و حساس سعودی ناشی از قدرت نیروهای مقاومت نبوده و از جایی دیگر نشأت می‌گیرد.

وی همچنین ادعا کرد: حمله به تأسیسات نفتی عربستان توسط یمنی‌ها به دستور ایران انجام شد!

درهمین حال، «خالد بن سلمان» سفیر سابق ریاض در واشنگتن نیز در اظهاراتی کاملاً مشابه مدعی شد که حمله به تأسیسات نفتی عربستان به دستور ایران بوده است!

گفتنی است، شدت ضربات مهلک یمنی‌ها به اهداف حساس، مهم و راهبردی عربستان سعودی موجب شده تا مقامات ریاض عنان سخن از کف داده و بدون ارائه سند و مدرک، با هدف ایجاد فرافکنی، جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتن در این مسأله متهم سازند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن