درگیری عجیب ذوبی‌ها با هواداران الزورا/ عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۲۳۴۱۱ سایت خوان

خبر آنلاین : در پایان دیدار الزورا و ذوب‌آهن، اتفاق‌های عجیبی رخ داد که قطعا از نگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا پنهان نمی‌ماند.

تنها نماینده باقی‌مانده ایران در لیگ قهرمانان آسیا۲۰۱۹ دیشب به تساوی در عراق رضایت داد. شاگردان منصوریان در یک بازی دیدنی در نهایت موفق شدند رقیب عراقی را متوقف کنند. اما تماشاگران عراقی که در دقیقه ۹۱ بازی برده را باخته دیدند، جو ورزشگاه را متشنج کردند. داور مسابقه هم بازی را متوقف کرد و در نهایت به دلیل نبود امنیت ۴ دقیقه پایانی بازی را ادامه نداد. پس از آن بود که یک تماشاگر عراقی، قاسم حدادی‌فر کاپیتان ذوب آهن را کتک زد!

داور بعد از چند دقیقه بازی را از سر گرفت. او در ابتدا فخرالدینی را به دلیل اینکه سنگ پرتاب شده از سوی تماشاگران عراقی را به سمت خود آنها پرتاب کرده بود را اخراج کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن