تاکید کابل بر مذاکرات مستقیم با طالبان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۹۵۸۰ سایت خوان

ایلنا : وزارت امور خارجه افغانستان در واکنش به بیانیه پایانی نشست سه جانبه نمایندگان آمریکا،‌ روسیه و چین در مسکو بر گفتگو‌های مستقیم میان کابل و طالبان تاکید کرد.

آناتولی نوشت،‌ وزارت امور خارجه افغانستان امروز-شنبه- در واکنش به بیانیه پایانی نشست سه جانبه نمایندگان آمریکا،‌ روسیه و چین در مسکو اعلام کرد: «دولت افغانستان بر صلح پایدار و با عزت تأکید می‌کند؛ مهمترین گام برای رسیدن به صلح پایدار گفت‌وگوهای مستقیم میان کابل و گروه طالبان است».

این وزارتخانه با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: «مردم و دولت افغانستان امیدوارند زمینه‌ گفت‌وگوهای رو در رو میان کابل و طالبان هر چه زود‌تر فراهم شده و بحران چهل ساله برای همیشه پایان یابد».

گفتنی است،‌ نشست سه جانبه نمایندگان ویژه کشورهای آمریکا، روسیه و چین در امور افغانستان روز گذشته در مسکو برگزار شد. بر اساس بیانیه پایانی این نشست، نمایندگان سه کشور ضمن اعلام حمایت خود از روند صلح افغانستان از گروه طالبان خواستند تا در مذاکرات صلح شرکت کند.

در این بیانیه آمده است: «روسیه، چین و آمریکا برای حاکمیت، استقلال و یکپارچگی خاک افغانستان احترام قائل بوده و از روند صلح در این کشور حمایت می‌کنند.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن