«علیرضا محجوب» امروز (سه شنبه) در نشست خبری برنامه های ستاد هفته کارگر که در محل خبرگزاری کار برگزار شد، یادآوری کرد: معیشت از مسائل مهم جامعه کارگری است و پیش بینی نمایندگان این بود که با افزایش حقوق تا اندازه ای مشکل آنان حل شود.

وی افزود: دستمزد نباید ملاک تعیین معیشت کارگران باشد زیرا آنان با مشکلات زیادی مواجه اند.

«به نظر ما حقوق کارگران باید تا ۲ برابر افزایش می یافت تا از نظر قدرت خرید نسبت به سال های ٩۵ و ٩۶ قابل مقایسه می شد».

این نماینده مجلس تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی پیگیر است بخشنامه افزایش حقوق که به دستگاه ها ابلاغ شده است، اجرا شود.

وی ادامه داد: دستگاه ها باید در این زمینه پیشتاز باشند و در پرداخت ها مقاومت نکنند.

 برنامه های وزارت کار، خانواده محور است

معاون فرهنگی ـ اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه درباره اقدامات این وزارتخانه برای کارگران آسیب دیده در سیل، گفت: با وجود اینکه این وزارتخانه در این شرایط وظیفه مستقیم ندارد اما بعد از وقوع سیل ستاد بحران تشکیل داد و در شرایط پسابحران نیز معاون هایی در استان های معین تعیین کرد.

«ابراهیم صادقی فر» افزود: پرداخت ۳۳ هزار وام در ۲ هفته اول پس از سیل، تشکیل کارگروهی برای بازگشت بنگاه های آسیب دیده، شارژ کارت بانکی کارگران ۱۵ روز زودتر از موعد مقرر، استمهال بدهی کارگران سیلزده و برقراری بیمه بیکاری آنان از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرایط حساس وقوع سیل بود که در استان های گلستان و مازندران آغاز شد و در استان های دیگر همچون ایلام نیز در حال انجام است.

به گفته وی، بیانیه گام دوم که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد، به شفافیت، جوانگرایی و مقابله با فساد اشاره دارد که اعلام نام اعضای هیات مدیره و انتخاب جوانان از اقدام های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه است.

صادقی فر با اشاره به نامگذاری «رونق تولید» برای امسال گفت: تحقق این شعار نیازمند عزم ملی است و تک تک مردم و مسوولان در برابر آن مسئول هستند.

وی ادامه داد: در برنامه های امسال بیشتر به دنبال رابطه متقابل کار و انسان و تعالی انسان و حفظ کرامت افراد هستیم و بیشتر برنامه ها خانواده محور است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.