اظهارات سردار سلیمانی در بازدید از مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۶۵۲۵ سایت خوان

مهر : فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: نیروهای مسلح در راه خدمات رسانی به مردم هر کاری که از دستشان بر می آید انجام می دهند.

سردار قاسم سلیمانی عصر امروز پنجشنبه در جریان بازدید از مناطق سیل زده شادگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گاهی نیروهای مسلح نیاز به کمک پیدا می‌کنند و مردم برای کمک و مساعدت می آیند و جانفشانی می‌کنند.

وی افزود: امروز هم مردم نیاز به مساعدت دارند و نیروهای مسلح به آنان کمک می‌کنند و در راه خدمت به مردم هر کاری از دستشان بر می‌آید، انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم سلیمانی صبح امروز به منظور بررسی وضعیت سیلاب احتمالی وارد آبادان شد و از جاده در خطر سیل آبادان ماهشهر بازدید کرد.

بازدید سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در آبادان با همراهی ابو مهدی المهندس فرمانده حشد الشعبی عراق، برای انجام یک عملیات مهندسی مشترک میان دو کشور برای نجات جاده در خطر آبادان - ماهشهر انجام شد.

محور آبادان – ماهشهر، جاده آبادان – قفاص در شمال رودخانه بهمنشیر و روستاها از جمله نقاط مورد بررسی سردار سلیمانی بود، وی همچنین با روستاییان مدن آبادان دیداری داشت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن