برنامه جایگزین «۹۰» مشخص شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۵۲۱۳ سایت خوان

خبر آنلاین : برنامه تلویزیونی «تب تاب» از این هفته، دوشنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

پس از کش و قوس‌های فراوان شبکه سه سیما برای جایگزین کردن یک برنامه در دوشنبه شب‌ها به جای برنامه «۹۰»، به نظر می‌رسد که قرعه به نام برنامه گفت‌وگو محور «تب تاب» افتاده است.

براساس گزارش صبا، برنامه زنده تلویزیونی «تب‌تاب» با اجرای باربد بابایی که پیش از این هر سه‌شنبه روی آنتن شبکه سه می‌رفت، از امروز دوشنبه شب ۲۶ فروردین دوباره به آنتن باز می‌گردد و پس از این نیز دوشنبه شب‌ها به صورت زنده از این شبکه پخش می‌شود.

ساختار این برنامه به‌گونه‌ای است که تحلیل و نظرِ مهمان در ترازوی دکورِ برنامه تاثیرگذار است و بینندگان با رای خود صحبت‌های مهمان را تایید یا رد می‌کنند.

«تب تاب» به تهیه‌کنندگی مشترک مریم جلالی و عباس اختری سه شنبه شب‌ها با اجرای باربد بابایی ساعت ۲۲:۳۰ شب روی آنتن می‌رود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن