مایلی‌کهن به کلینزمن هم حمله کرد؛ مگر فیل هوا می‌کند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۵۱۷۲ سایت خوان

فارس : سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: من از جرگه کارشناسان خارج شده‌ام و مدت‌ها است صحبتی نکرده‌ام، شاید قبلا در مورد اقتصاد می‌توانستم حرف بزنم ولی الان در مورد این مساله هم نمی‌توانم صحبت کنم.

محمد مایلی‌کهن در خصوص گفته می‌شود فدراسیون فوتبال در حال مذاکره با مربیان مختلف برای تیم ملی است و حتی نام کلینزمن هم از شب گذشته برای هدایت تیم ملی مطرح شده است گفت:مدتها است در مورد هیچ چیزی صحبت نمی‌کنم،مردم این همه مشکل دارند و مشکلات سیل اظهر من الشمس است.

وی افزود: این همه مشکل اقتصادی در این مملکت وجود دارد بعد می‌گویند کلینزمن بیاید یا نیاید! مگر کلینزمن فیل هوا می‌کند؟ اگر شما از من سوال می‌کنید من کارشناس نیستم و از جرگه کارشناسان بیرون آمده‌ام!کارشناس مفاهیم مختلفی دارد که من در جمع آنها نیستم.شما اصلا از من در مورد فوتبال نپرسید هر چند قبلا می‌توانستم بگویم در مورد مسائل اقتصادی سوال کنید الان همان را هم نمی‌توانم بگویم.

سرمربی سابق تیم ملی ایران تاکید کرد: مصاحبه‌های من  ۱۵-۲۰ سال است که ضبط شده ولی ما نفهمیدیم که چه زمانی باران بیاید و چه زمانی باران نیاید!ما متوجه نشدیم کی گرانی می شود و کی ارزانی؟این صحبت ها در آرشیو وجود دارد ولی از من در مورد فوتبال و این مسائل سوال نکنید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن