برقراری ارتباطات تلفنی در لرستان تا ۲-۳ روز آینده

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۱۰۸۶ سایت خوان

ایلنا : وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که تا ۲ یا ۳ روزه آینده ارتباطات در لرستان دایر می‌شود.

محمدجواد آذری‌جهرمی در فرودگاه خرم‌آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها زیرساخت‌های ارتباطی پلدختر به‌طور کامل از بین رفته و مراکز مخابراتی این شهرستان زیر گل رفته با این وجود ارتباطات موبایلی از شب‌گذشته در مناطق شهری و برخی روستاها به شرایط طبیعی برگشته است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: اختلالاتی در شهرهای رومشکان و کوهدشت وجود داشته اما از همان روز نخست تماس‌ها برقرار شد ولی اشکالات جدی به برخی زیرساخت‌های ارتباطی وارد شده است. در نورآباد امکان برقراری ارتباطات دیتا فراهم نبوده و تنها امکان برقراری صوت وجود دارد، ضمن اینکه اینترنت پهن باند قطع بوده و دسترسی مردم به این شکل از اینترنت وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در اقدام ۲ تا ۳ روزه تلاش می‌کنیم شرایط ارتباطات همچون گذشته در لرستان فراهم شود، همچنین نقاط جدیدی نیز بایستی دایر شود. برحسب دستور رئیس‌جمهور در پلدختر مستقر خواهم شد و بر روند امدادرسانی و تسریع عملیات‌ها نظارت می‌کنم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن