کنسرت تتلو یا پاتوق حشیشی ها؟!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۰۳۹۰ سایت خوان

روزنامه «خبرجنوب» در شماره امروز یازدهم فروردین به حاشیه های کنسرت جنجالی تتلو پرداخته است .

در این گزارش با عنوان « عربده کشی فرهنگی » روند شکل گیری پدیده ای به نام تتلو در عرصه سیاست و فرهنگ را به چالش کشیده است . گرو کشی آژانس ها و تورها از مسافران در شرایط اضطراری حاصل از سیل عنوان تیتر دیگری از خبرجنوب است که در صفحه اجتماعی این روزنامه به چاپ رسیده است . 

« شمالم تا جنوبم سیل » نیز به آخرین وضعیت حادثه دیدگان سیل در سراسر کشور اختصاص دارد . این روزنامه در  گزارشی دیگر با عنوان  « زندگی روی آب همسایگان سعدی »  به وضعیت مردم سیل زده محله سعدی شیراز  و خانه های آب گرفته  آن ها ، یک هفته پس از سیل پرداخته است . 

«لااقل سیلاب را سیاسی نکنید » عنوان مطلب دیگری است که با مقایسه سیلاب های مهلک و سهمگین دیگر کشورها با سیل ایران ، تسویه حساب های سیاسی عده ای در میان سیل و بی خانمانی مردم را به چالش کشیده است .

وضعیت تالاب های جان گرفته فارس پس از سال ها دست و پنجه نرم کردن با خشکسالی نیز از دیگر گزارش های خبرجنوب است که به بارندگی های اخیر ربط دارد .

«همه با هم یکی شدند » نیز تیتر یک گزارش میدانی است که به همدلی شیرازی ها برای یاری رساندن به همشهریان سیل زده خود و مسافران نوروزی اختصاص دارد . 

«نمک نشناس» هم عنوان مطلبی است در صفحه بین الملل این روزنامه منتشر شده و به ائتلاف ضد ایرانی حیدرالعبادی و مقتدی صدر علیه ایران اشاره دارد.

و اما «خوش باش دمی که زندگانی این است » از معدود تیترهای خوشایندی است که در گیر ودار اخبار سیل و بی خانمانی در این روزنامه به چشم می خورد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن