ارتفاعات چالوس برفی می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۹۲۱۲ سایت خوان

ايسنا : رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا ضمن اشاره به بارش برف در ارتفاعات محور کرج - چالوس از ترافیک نیمه سنگین در محدوده تونل کندوان خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دراستان همدان در محور همدان – کرمانشاه و محور کرج – چالوس در ارتفاعات بارش برف و در استان‌های کرمانشاه، کردستان، لرستان و همدان در اکثر محورها ،شمال استان سیستان و بلوچستان در محور خاش – زاهدان ، استان خوزستان در محوراندیمشک وجنوب استان کرمان محور رودبار- ایرانشهر بارش باران مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: ترافیک درجنوب به شمال محور کرج – چالوس در محدوده‌های آدران و تونل کندوان نیمه سنگین و در آزادراه تهران – قم طول محور پر حجم و روان است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در پایان اظهارکرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن