فتوای آیت‌الله شبیری در باره برخی مسابقات تلویزیونی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۸۹۶۳ سایت خوان

انصاف نیوز نوشت:آیت الله شبیری زنجانی یکی از مراجع تقلید، در پاسخ به استفتایی با شرکت در برخی مسابقات تلویزیونی بر مبنای نصب اپلیکشن‌های پولی مخالفت کرد.

 سوال کننده پرسیده است: «اخیرا مسابقاتی بر اساس نصب انواع اپلیکشن‌های پولی درون‌برنامه‌ای اجرا می‌شود که بی‌شباهت به مسابقات حرام بخت‌آزمایی و لاتاری نیست. اگرچه هدف این مسابقات، افزایش اطلاعات علمی عنوان می‌شود، ولی همه سؤالات آنها علمی نیست و خصوصا شرکت در این مسابقات، نوعا چنین اقتضایی ندارد، و از میان افراد زیادی که هزینه می کنند و سؤال و امتیاز می‌خرند تنها عده کمی انتخاب شده و مبلغی به همان تعداد کم بر می‌گردد. نظر حضرتعالی درباره برگزاری این‌گونه مسابقات چیست؟»

پاسخ آیت‌الله شبیری زنجانی به این سوال: «اگر موجب شود پولی از شرکت‌کنندگان به برگزارکنندگان مسابقه برسد، یا پول شرکت‌کنندگان صرف مسابقه شود جایز نیست».

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن