قمی: عراق با آمریکا علیه ایران همراهی نمی‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۵۶۱۷ سایت خوان

خبر آنلاین : کارشناس سیاسی، سفر آقای روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران را به عراق مقدمه ای برای مهندسی و تشکیل نظام امنیتی جدید در منطقه دانست.

کاظمی قمی کارشناس مسائل غرب آسیا در برنامه تیتر امشب با بیان این مطلب گفت: گسترش همکاری های اقتصادی دو کشور عراق و ایران از دیگر پیامدهای سفر رئیس جمهور به عراق است.

کاظمی قمی افزود: سفر رئیس جمهور به عراق همچنین سرآغازی خواهد بود برای همکاری های منطقه ای دسته جمعی کشورهای منطقه در بخش های امنتی، محیط زیستی و اقتصادی.

این کارشناس سیاسی با بیان این که مردم عراق اشتیاق وافری برای گسترش روابط با ایران دارند گفت: هیچ اراده ای نمی تواند بر روابط خوب و گسترده ایران و عراق تاثیر بگذارد و اقشار مردم و و دولت عراق با استقبالی که از رئیس جمهور ایران کردند نشان دادند با آمریکا در تحریم ایران همراهی نمی کنند. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن