وب سایت روزنامه &#۳۹;امت&#۳۹; روز پنجشنبه به نقل از برخی از منابع نزدیک به ارتش و دولت پاکستان نوشت: «ابی نندن» خلبان هندی جنگنده میگ-۲۱ در خاک پاکستان بازداشت شد اما جنگنده دیگر هندی که وارد حریم هوایی پاکستان شده، سوخوی-۳۰ بود که توسط پاکستان سرنگون و خلبان اسرائیلی آن نیز به چنگ نیروهای پاکستانی افتاد.

روزنامه امت به نقل از &#۳۹;ظفر هلالی&#۳۹; و &#۳۹;زید حامد&#۳۹; از کارشناسان امور دفاعی و نظامی پاکستان نوشت: این کارشناسان مدعی هستند که آزادی ابی نندن خلبان هندی توسط پاکستان تصمیم دشواری نبود، زیرا پاکستان با این اقدام به برخی از قدرت ها پیام روشنی داد که نباید جنگی در منطقه صورت بگیرد.

در این گزارش آمده است، نخست وزیر و ارتش پاکستان هشتم اسفندماه پس از سرنگونی جنگنده های هندی اعلام کرده بودند که دو خلبان بازداشت شده اند که یکی پس از فرود با چتر نجات بازداشت و دیگری به بیمارستان منتقل شده است، اما ساعاتی پس از سخنرانی عمران خان، ارتش پاکستان اعلام کرد که فقط یک خلبان هندی در خاک پاکستان بازداشت شده است.

ظفر هلالی کارشناس پاکستانی در گفت وگو با شبکه خبری&#۳۹; ۹۲ &#۳۹;این کشور ادعا کرد براساس اطلاعاتی که به دست آورده ام خلبان اسرائیلی در چنگ پاکستان است و حتی برای آزادی آن، رژیم صهیونیستی دست به دامن آمریکا شده است، متعاقب آن ترامپ با رهبران پاکستان صحبت کرده بود و پاکستان نیز پاسخ طرف آمریکایی را داد به همین دلیل تنش ها میان اسلام آباد و دهلی نو به سرعت کاهش پیدا کرد.

روزنامه امت پاکستان به نقل از منابع آگاه مدعی شد، هند نیز از بازداشت خلبان اسرائیلی در پاکستان باخبر است اما نمی تواند در این خصوص اعلام مواضع کند و از طرفی دیگر رژیم صهیونیستی نیز نمی تواند معترف به این موضوع باشد که خلبان این رژیم در عملیات حمله هوایی به پاکستان شریک بوده است.

رژیم صهیونیستی همواره توطئه تخریب روابط کشورهای مسلمان و غیرمسلمان را اجرا کرده و این بار نیز زمزمه هایی از نقش مخرب صهیونیست ها در تشدید تنش ها در شبه قاره هند و رویارویی نظامی دو کشور همسایه پاکستان و هند، شنیده می شود.

رسانه های پاکستانی روزهای اخیر به نقل از منابع دولتی گزارش دادند رژیم صهیونیستی به دنبال حمله به پاکستان با استفاده از افزایش تنش های اسلام آباد با دهلی نو، بوده اما اشراف اطلاعاتی اسلام آباد از این نقشه و هشدار جدی طرف پاکستانی به هند، این طرح را ناکام گذاشت.

صهیونیست ها دل خوشی از پاکستان ندارند. با بروز جنگ میان اعراب از جمله سوریه با اسرائیل در سال ۱۳۵۱ شمسی (۱۹۷۳ میلادی)، پاکستان به کمک کشورهای دوست خود شتافت و طی آن چند فروند از جنگنده های نیروی هوایی پاکستان وارد عملیات علیه اسرائیل شد.

ستار علوی یکی از خلبانان نیروی هوایی پاکستان بود که در آن زمان طی عملیات مشترک با سوریه، مصر، عراق و اردن موفق شده جنگنده اسرائیلی را سرنگون کند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.