لاریجانی: افزایش قیمت لوازم خانگی خلاف است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۹۷۴۹۹ سایت خوان

ايسنا : رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات رییس اتحادیه لوازم خانگی درباره افزایش قیمت در سال آینده گفت که افزایش قیمت لوازم خانگی در سال آینده خلاف است.

علی لاریجانی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه) و در جریان بررسی جزئیات بودجه ۹۸ در واکنش به اعتراضات برخی از نمایندگان درباره اظهار نظر رئیس اتحادیه لوازم خانگی درخصوص افزایش قیمت‌ها گفت: اینکه ۴۰ درصد قیمت لوازم خانگی افزایش پیدا می‌کند خلاف است.

وی افزود: چه دلیلی دارد که اتحادیه لوازم خانگی چنین اظهاراتی را مطرح می‌کند که باعث نابسامانی می‌شود؟ از آقای پورابراهیمی خواستم که این موضوع را پیگیری کند.

اخیراً طحان پور رئیس اتحادیه لوازم خانگی در گفت و گوی تلویزیونی گفت که بلااستثناء سال آینده افزایش قیمت خواهیم داشت. شاید مردم منتظر اتفاقی باشند، به آنها می‌گویم که منتظر نباشید و از امروز کالاهای خود را بخرید نه آنکه به اردیبهشت موکول کنید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن