سرخیو راموس در آستانه رکورد تاریخی با رئال +عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۹۵۸۹۱ سایت خوان

ایلنا : سرخیو راموس مدافع و کاپیتان رئال مادرید چهارشنبه شب ششصدمین بازی اش برای رئال را انجام خواهد داد.

چهارشنبه شب و در ورزشگاه یوهان کرایوف آره‌نا سرخیو راموس ششصدمین بازی‌اش برای رئال مادرید را در برابر آژاکس انجام خواهد داد. در ۲۰ می ۱۹۹۸ که رئال مادرید در این ورزشگاه برای  هفتمین بار به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسید راموس تنها ۱۲ سال داشت و رویایش رسیدن به تیم اصلی سویا بود.

از زمان اولین بازی راموس برای قوهای سفید در ۱۰ سپتامبر ۲۰۰۵ در جریان باخت خانگی برابر سلتاویگو  تا امروز او توانسته ۴ بار لیگ قهرمانان را فتح کند که سه‌تای آن‌ها  مربوط به ۳ سال گذشته است. راموس ۷۳ بار در چمپیونز لیگ به پیروزی رسیده که از نظر درصدی عملکرد بهتری نسبت به لیونل مسی داشته است(۶۱.۸ درصد در برابر ۵۸.۹ درصد).

سرخیو راموس به زودی می‌تواند رکورد پاکو خنتو و فرناندو هیرو که هر کرام ۶۰۱ بار برای رئال مادرید بازی کرده اند را بشکند، همچنین راموس با  داشتن ۲۰ جام  برای رئال مادرید بعد از  خنتو با ۲۳ عنوان در رده‌ دوم قرار دارد.

15499204309772

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن