مهدی یراحی ممنوع الفعالیت شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۹۴۴۹۹ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : مهدی یراحی خواننده موسیقی پاپ کشورمان، با انتشار مطلبی اعلام کرد که از سوی وزارت ارشاد ممنوع‌الفعالیت شده است.

 انتشار موزیک ویدیوی «پاره سنگ» از سوی مهدی یراحی، برای این خواننده گران تمام شده و از مدت‌ها قبل زمزمه‌های ممنوع‌الفعالیتی‌اش به گوش رسید. اما اکنون یراحی در صفحه شخصی‌اش اعلام کرده که از سوی وزارت ارشاد ممنوع‌الفعالیت شده است.

یراحی در صفحه شخصی‌اش این متن را منتشر کرده است:

اینجانب مهدی یراحی، توسطِ مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى تا اطلاع ثانوی عملاً از هرگونه فعالیتِ رسمیِ هنری منع شده‌ام. به‌همین دلیل مجوزهای اجراى من در تمامى کنسرت‌هاى تهران و شهرستان‌ها (از جمله تور جشنواره رفاه "برفاره") لغو شده است.

فارغ از تمامى خساراتِ مادی و معنوی تحمیل شده، قطعاً بزرگترین ضایعه‌ی این محدودیت براى من، محروم ماندن از دیدارِ شما مخاطبان عزیز است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن