مسعود خشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این‌که چهار میلیارد مترمکعب آب در ایران به فروش می‌رسد، اظهار کرد: مقرر شده ۲۰ تومان به ازای هر مترمکعب آب شرب، روی قبوض از مشترکان دریافت شود که عددی حدود ۸۰ میلیارد تومان می‌شود و این در حالی است که تاکنون این عدد ۶۰ میلیارد تومان بوده است.

وی، با تاکید بر اینکه در این درآمد برای آب‌رسانی روستاها و عشایر، بر اساس شاخص جمعیت و کمبود آب شرب سالم توزیع خواهد شد، تصریح کرد: این مبلغ در ۳۱ استان، توزیع و برای هر استان مبلغی در نظر گرفته می‌شود که امیدواریم بتوانیم اقدامات مفیدی در این راستا انجام دهیم.

به پزارش ایسنا، دولت، در قالب بند ب تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۹۸ آورده است: "وزارت نیرو از طریق شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور، مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب‌های شهری، به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب، مبلغ ۲۰۰ ریال از مشترکان آب دریافت و به خزانه‌داری کل کشور واریز کند. صددرصد وجوه دریافتی تا سقف ۹۶۵ میلیارد ریال، از حساب مذکور در ردیف معیت در بودجه شرکت مزبور صرفاً جهت آبرسانی شرب روستایی و عشایری اختصاص می‌یابد. "

میزان عوارض دریافتی در قبوض آب از این محل، در سال ۱۳۹۷، معادل ۱۵۰ ریال بود و سقف وجوه دریافتی از این محل، برای آب‌رسانی شرب روستایی و عشایری، در سال جاری به میزان ۷۵۰ میلیارد ریال بود.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.