حزب‌الله لبنان مداخله آمریکا در ونزوئلا را محکوم کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۸۹۹۹۲ سایت خوان

ايسنا : حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای دخالت‌های آشکار واشنگتن برای ایجاد بی‌ثباتی در ونزوئلا را محکوم کرد.

جنبش حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تلاش برای به راه انداختن کودتا علیه دولت قانونی ونزوئلا، آمریکا را به دخالت‌های آشکار برای ایجاد بی‌ثباتی در این کشور متهم کرد.

بنا بر گزارش المنار، حزب‌الله لبنان در این بیانیه تاکید کرد که از نیکولاس مادورو و دولت منتخب وی حمایت می‌کند و کنار آن‌ها ایستاده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کودتاچیان از سوی برخی کشورهای که تحت اراده آمریکا هستند مشروعیتی به آن‌ها نمی‌دهد.

حزب‌الله لبنان تاکید کرد که هدف آمریکا از دخالت در امور ونزوئلا همانطور که واشنگتن ادعا می‌کند برای دفاع از دموکراتیک و آزادی نیست بلکه هدف سیطره یافتن بر ثروت‌ها و توانمندی‌های کشورها و مجازات دولت‌های ملی به خاطر انتخاب سیاست‌های مخالف سلطه آمریکا در جهان است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن