ورود مجلس به حادثه آتش سوزی مدرسه زاهدان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۷۷۷۲۰ سایت خوان

خانه ملت : سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به سفر سه تن نمایندگان عضو کمیسیون متبوعش به زاهدان برای رسیدگی به پرونده مدرسه دچار حریق شده، گفت: با توجه به محرز بودن نامناسب بودن محیط آموزشی در این مدرسه فعلا مربی کلاس درس آتش گرفته و مدیر مدرسه در بازداشت به سر می‎برند.

سید حمایت میرزاده با اشاره به سفر سه تن از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به زاهدان برای رسیدگی و نظارت بر پرونده مدرسه دچار حریق شده زاهدان، عنوان کرد: فاطمه سعیدی، محمدباسط درازهی و سید حمایت میرزاده سه نماینده مأمور شده از کمیسیون بوده که در حال حاضر در زاهدان حضور داریم.

شرایط محیط آموزشی برای حضور دانش آموز مناسب نبوده و استانداردهای اولیه هم برای اخذ مجوز در مدرسه را نداشته است

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: بازدیدهای اولیه از مدرسه حادثه دیده نشان می‌‎دهد که به هیچ عنوان شرایط محیط آموزشی برای حضور دانش آموز مناسب نبوده و استانداردهای اولیه هم برای اخذ مجوز در مدرسه را نداشته است.

وی ادامه داد: هر مشاهده کننده و بازدیدکننده‌ای پس از بازدید متوجه این مسئله می‌‎شود که محیط به هیچ عنوان برای نگهداری دانش آموزان قابل قبول نیست و بررسی‌ها نشان داد که نقش نظارتی در این ناحیه نیز دچار ضعف جدی بوده است.

میرزاده یادآور شد: نظارت بر این مدرسه در حالی ضعیف بوده است که این مدرسه به ناحیه‌ ۲ آموزش و پرورش شهر زاهدان که وظیفه نظارتی دارد نیز بسیار نزدیک بوده و حدود ۳۰۰ متر فاصله از یکدیگر دارند.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه بررسی‌ها  در این زمینه همچنان ادامه دارد، گفت: مقرر است امشب جلسه‌ای با تمام عوامل حادثه  برگزار شود تا حرف‌ها و احیانا سئوالات در خصوص چکونگی روی دادن این حادثه مطرح شود.

وی با اشاره به اینکه این حادثه به جز ۴ دانش آموز فوت شده بر اثر حریق مصدوم یا مجروح دیگری نداشته است، اضافه کرد: مدیر و معلم کلاس نیز آموزش‌های لازم برای مقابله با حادثه را ندیده‌اند که به همین دلیل بررسی‌ها برای رسیدگی به ابعاد مختلف حادثه ادامه خواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: با حکم صادره مدیر و مربی کلاس محروقه در حال حاضر تا تکمیل فرآیند بررسی‌ها در بازداشت موقت هستند و مابقی کادر مدرسه نیز برای بررسی ابعاد مختلف حادثه حاضر هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن