مشاور در پاسخ به این خانم نوشت:

شما در پیامک تان چند سوال مطرح کردید که مهم ترین اش این بود که چگونه با همسرتان درباره نگرانی تان از احتمال خیانتش صحبت کنید. این که گفته اید «صبر کنم تا رابطه شان جدی تر شود»، اگر منظورتان این است که وابستگی عاطفی اتفاق بیفتد و میزان ارتباط شان بیشتر شود و بعد به او بگویید که کار اشتباهی کرده که منطقی به نظر می رسد.در ادامه به نکاتی توجه کنید.

  

به شوهرتان نگویید که گوشی اش را چک می کنید

خیانت، علت های مختلفی دارد و بهتر است که قبل از هر کاری علت رابطه خارج از خانه شوهرتان، مشخص و رفع علت شود اما یک نکته مهم این است که شما احتمالا پنهانی به حریم خصوصی همسرتان که گوشی اش است، سر می زنید که این رفتار نامناسبی است و بیان کردن این مشاهده شما باعث بی اعتمادی بین شما و همسرتان هم خواهد شد.

در یک جای دیگر پیامک تان هم مطرح کردید که به روی همسرم بیاورم و با او بحث کنم یا نه؟ باید خدمت شما بگویم که در مکالمه و صحبت کردن، استفاده مناسب از کلمات خیلی مهم هستند. این که از کلماتی استفاده کنید که کمترین بار منفی را دارد، مهم است. مثلا به جای بحث کردن از کلمه صحبت کردن استفاده کنید.

  

چگونگی مطرح کردن این موضوع

در اولین قدم به شما می گویم که بهترین کار حفظ آرامش خودتان است و مطرح نکردن این موضوع با دیگران. وقتی این موضوع را به اطرافیان تان بگویید، احتمال دارد راهکارهای نامناسب احساسی به شما بگویند که اولا آسیب زا باشد و دوما، این که نگاه شان به همسر شما منفی شود. بهتر است که با شوهرتان این موضوع را مطرح کنید چون اگر بخواهید این چک کردن را ادامه دهید، باعث اضطراب و ناآرامی بیشتر شما می شود. در خور ذکر است که به چند شیوه می توانید این موضوع را با همسرتان مطرح کنید.

الف) شیوه غیر مستقیم: مثلا بگویید: «امروز در آرایشگاه یا بازار یا مهمونی بودم و چند تا از افرادی که اون جا بودن از روابط خارج از عرف شوهران شان گفتن. خیلی برام ناراحت کننده بود». به همین بهانه می شود چند سوال دیگر را که دغدغه ذهن تان است هم از او بپرسید. مثلا چه می شود که یک فرد وارد رابطه دیگر می شود؟ و ... .

ب) شیوه مستقیم: به او بگویید که چند دفعه که برای دیدن یک عکس در گالری گوشی ات یا مثلا سرچ کردن از گوشی ات استفاده کردم، پیام های ناآشنایی دیدم که خیلی نگرانم کرد و بهتر دانستم که با هم درباره اش صحبت کنیم. توجه داشته باشید که برای صحبت کردن مستقیم چند مورد خیلی مهم است که به آن ها توجه شود.

اولا فضا و زمانی که قرار است درباره این مسئله صحبت کنید، نباید زمان خستگی یا بی حوصلگی طرف مقابل باشد. ثانیا، خود شما هم عصبانی، غمگین یا مضطرب نباشید. سوما خود شما بهتر است که قبل از صحبت کردن با همسرتان، چندین بار در زمان های مختلف داده های ذهنی و حرف های تان را بنویسید و روز بعد بخوانید تا ببینید چه چیزهایی می خواهید مطرح کنید که کاملا آمادگی داشته باشید. می توانید در همه این مراحل با یک مشاور در ارتباط باشید تا بهتر بتواند شما را قدم به قدم همراهی و کمک کند.

  

احساسات تان را بگویید نه ترس های تان را

خیلی مهم است که شما در گفت وگوهای تان، احساس های تان را مطرح کنید نه افکار و ترس های تان را. حتما در پایان گفت وگو از او بخواهید که تصمیم اش برای تغییر رفتارش را به شما بگوید و شما هم خواسته های تان را با ایشان مطرح کنید و بهتر است با هم نزد  مشاور بروید تا اگر در رابطه تان مسئله ای هست، رفع شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.