اسپوتنیک گزارش داد، انتشار این گزارش‌ها و مقالات در رسانه‌های آلمان برای افکار عمومی این کشور نوعی زنگ هشدار است. بسیاری از آلمان‌ها بیم آن دارند که استقرار موشک‌های آمریکایی در خاک اروپا، این قاره را در صورت وقوع مناقشه مسلحانه میان آمریکا و روسیه عملا به خط مقدم جبهه تبدیل کند. آلمان‌ها معتقدند اروپا نباید به بازیچه آمریکایی‌ها و ابزار تحقق سیاست‌های آن‌ها تبدیل شود. آن‌ها امیدوار هستند که دولت‌های اروپایی از جمله آلمان عاقلانه عمل کنند و از قبول سلاح‌های تهاجمی آمریکا در خاک خود بپرهیزند چرا که اگر یک روز جنگی میان آمریکا و روسیه دربگیرد این اروپا و اروپایی‌ها هستند که پیش از همه بهای آن را خواهند پرداخت.

یک شهروند آلمانی در گفتگو با اسپوتنیک گفت: تصور کنید روسیه سپر دفاع ضدموشکی خود را در خاک کانادا یا مکزیک مستقر کند و در این کشورها اقدام به برگزاری رزمایش کند. در آن صورت فکر می‌کنید آمریکا ساکت خواهد ماند؟ اگر جنگی میان آمریکا و روسیه صورت گیرد بدون تردید جبهه نبرد اروپا خواهد بود نه آن سوی اقیانوس اطلس.

در این میان برخی خوانندگان آلمانی مسئولیت تشدید تنش‌ها میان آمریکا و روسیه را به مسکو نسبت دادند و علت آن را اقدام مسکو در استقرار سامانه‌های موشکی در کالینینگراد دانستند. اما عده‌ای دیگر در پاسخ به این انتقاد گفتند که این موشک‌ها در خاک خود روسیه مستقر شده است نه کشور دیگری. در حالی که آمریکا تسلیحات تهاجمی خود را در خاک کشورهای شرق اروپا از جمله لهستان و رومانی مستقر کرده است. 

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد که برای یک مدت نامعین امضا شده است به هر یک از دو کشور این اجازه را می‌دهد که از آن خارج شود البته منوط به این که اجتناب ناپذیر بودن خروج خود را توجیه نماید. از سی سال پیش مسکو و واشنگتن پیوسته از مواضع یکدیگر بر سر این پیمان انتقاد کرده و ضمن متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد پیمان تهدید کرده اند که از آن خارج خواهند شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.