حسینی: از جمنا دلخورند چون کاندیدای نهایی ما نبودند
عزتالله ضرغامی، رئیس پیشین صداوسیما درباره اینکه «اگر دوباره به او برای انتخابات دوره بعد اصرار کنند آیا کاندیدا میشود یا خیر گفته که «آن مسیر را دیگر هرگز طی نمیکنم». ضرغامی در همین مصاحبه تأکید میکند که در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ دوستان جبهه انقلاب آمدند و به من اصرار کردند.
البته اینها تنها اظهارات ضرغامی درباره جمنا نیست، پیش از این نیز او در گفتوگویی با روزنامه اعتماد بیان کرده بود که در انتخابات ٩٦، جبهه انقلاب بدون جایگاه اصولگرایی یا اصلاحطلبی بارها پیش من آمدند و دعوت کردند که در انتخابات شرکت کنم، احساس تکلیف کردم و بیانیهای کوتاه دادم که با دعوت «جبهه انقلاب» وارد این عرصه شدم. در سخنرانیام در ١٧ فروردین هم اصولگرایان را نقد کردم و شاید یکی از دلایل رأی نیاوردنم در جمنا هم همین مسأله بود.
او همچنین گفته بود که بازهم میگویم من عضو جمنا نبودم، ولی گفتم اگر کاندیدای انقلابی به میدان بیاید حمایت میکنم. اما الان معتقد هستم، جمنا در طول ماههای بعد از انتخابات نتوانست سیاستورزی کند و برای جریان انقلابی خوراک فراهم آورد. بنابراین به جمنا انتقادهایی وارد است؛ نهفقط از جانب من، بلکه دوستان عضو این تشکیلات هم انتقاد دارند.
ضرغامی همچنین خبر داده است که بعد از انتخابات چند باری او را دعوت کردند که در جلسات جمنا شرکت کند، ولی به دلیل اینکه از ابتدا در هیچ یک از جلساتشان شرکت نمیکرده، به هیچ جلسهای نرفته است.
نباید عملکرد کل جمنا را زیر سؤال برد
حالا سیدمحمد حسینی، سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا) در واکنش به این سخنان ضرغامی میگوید: به هرحال بعضیها نقدهایی دارند و ما از همه رویکردها و عملکردها دفاع نمیکنیم. اما در مجموع جبهه مردمی را موفق میدانیم، زیرا ما ۲۱ نفر را مانند آقای ضرغامی داشتیم که اینها، همه افرادی بودند که خود را کاندیدای ریاست جمهوری قلمداد میکردند.
او میافزاید: بنابراین رسیدن از این ۲۱ نفر به یک فرد واحد و جلوگیری از چنددستگی کار بسیار مهمی بود. بله، بعضیها دلخور هستند چون نام آنها بهعنوان گزینه نهایی جمنا انتخاب نشد، اما دلیل بر این نیست که کل عملکرد جبهه زیر سؤال برود.
سخنگوی این جبهه در ادامه میگوید: ما بعد از انتخابات آسیبشناسیهایی کردیم تا در انتخابات بعدی این مشکلات تکرار نشود.
حسینی درباره این گفته ضرغامی مبنی بر اینکه «شما رفتاری که رسانههای اصولگرا با من میکنند را میبینید» نیز میافزاید: نمیدانم که ایشان در کدام رسانههای مصاحبه کردهاند. چراکه گاهی اوقات افراد مصاحبههایی با بعضی خبرگزاریها میکنند و انتظار دارند همه روی آن مصاحبه کار کنند، اما رسانهها ضوابط خاص خود را دارند. مثلاً یادداشتی مینویسد برای یک روزنامه خاص، بنابراین بقیه روزنامهها آن را منتشر نمیکنند؛ چراکه فقط درباره مسئولان اجرایی و دولتی چون با مسائل روزمره مردم در ارتباط است، همه رسانهها آن را کار میکنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر