شبکه ۲ رژیم صهیونیستی در گزارشی فاش کرد، نتانیاهو ممکن است برای دفاع از خود، به بندی از قانون که سیزده سال پیش تصویب شده و تاکنون اجرا نشده است، پناه برد.

به موجب این بند وی می تواند خود را از اتهامات مبرا کند و مدعی شود به خاطر نیت های شخصی و نژادپرستانه متهم شده است. همچنین می تواند درخواست کند که مصونیت وی به عنوان عضو کنیست حفظ شود.

این کانال در ادامه خبر خود تاکید کرد که نتانیاهو می تواند در دو وضعیت مثبت و یا منفی قرار گیرد؛ یا در انتخابات پیش رو پیروز شود و یا پرونده های اتهام وی به فساد او را گرفتار کند.

این کانال تلویزیونی در ادامه گزارش خود افزود، سیاست مداران رژیم صهیونیستی معتقدند این دو وضعیت می تواند به سه سناریو منتهی شود: اول، پیروزی نتانیاهو در انتخابات آتی و درگیری وی در یک نبرد قضایی که چنین چیزی در تاریخ رژیم صهیونیستی سابقه داشته و عرف بوده است که مقامات در صورت متهم بودن استعفا دهند.

سناریو دوم، پناه بردن به قانون فرانسه که محاکمه نخست وزیر را در طول دوره فعالیتش منع می کند و سناریوی سوم، استفاده از قانونی که به موجب آن با این ادعا که مورد سوء نیت شخصی و اهداف نژادپرستانه قرار گرفته است می تواند از یک عضو پارلمان درخواست کند که در مورد باقی ماندن مصونیت پارلمانی وی در مقابل دادگاه جنایی تصمیم بگیرد. 

این کانال در ادامه تاکید کرد این بند از قانون از زمان تصویب آن در ۱۳ سال پیش تاکنون اجرا نشده است.

این کانال تاکید کرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر در صحبت از اتهامات خود بیش از چند بار از واژه نژادپرستی استفاده کرده است تا اشاره ای داشته باشد که می تواند از این قانون استفاده کند. 

تاکنون نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۱۲ بار مورد بازجویی قرار گرفته است. وی در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، رشوه هایی به مبلغ حدود ۳۰۰ هزار دلار دریافت کرده است که هدیه از سوی سرمایه داران عنوان شده است. در پرونده ۲۰۰۰ نتانیاهو متهم شد که با روزنامه «یدیعوت آخرونوت» بر سر گزارشگری مثبت درباره او و دولتش تبانی کرده و در ازای آن متعهد شده که روزنامه &#۳۹;اسرائیل هیوم&#۳۹; را تضعیف کند. جنجالی ترین پرونده او موسوم به ۳۰۰۰ است که مربوط به خرید سه زیر دریایی آلمانی توسط رژیم صهیونیستی می باشد و در سال ۲۰۱۶ میلادی سر و صدای زیادی راه انداخت و در پرونده ۴۰۰۰ متهم است که میلیون ها دلار تسهیلات مالی به «شاؤول الویچ» مالک شرکت «بِیزِک» در مقابل حمایت رسانه ای پایگاه خبری «واللا» متعلق به این سرمایه دار صهیونیست از وی و همسرش اهدا کرده است. 

شایان ذکر است، در پی رسوا شدن پرونده های فساد مالی نتانیاهو، در زمستان سال گذشته، برای چند هفته، هزاران شهرک نشین صهیونیست علیه فساد نتانیاهو در مقابل خانه او یا میدان های تل آویو تظاهرات کردند.

معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن ها نوشته شده بود «خداحافظ نتانیاهو»، «نخست وزیر مجرم» و «فاسدان بروید»، خواستار استعفای وی بودند و از دادستانی رژیم صهیونیستی می خواستند تا در روند رسیدگی به اتهام های نتانیاهو تسریع کند. اما نتانیاهو که نخست وزیری او در سال ۲۰۱۹ پایان می یابد، این ادعاها را دروغ دانست و هدف آن ها را سرنگونی خود عنوان کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.