خاطره شنیده نشده بازیگر پیشکسوت از سعید کنگرانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۶۳۲۰ سایت خوان

خبر آنلاین : هنرمندان پیشکسوت در مراسم ضیافت خاطره‌ها که شب گذشته به مناسبت افتتاح موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی برگزار شد، از بیکاری‌های مستمر و وضعیت معیشتی خود گلایه کردند.

 مراسم ضیافت خاطره‌ها به مناسبت افتتاح موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی شامگاه شنبه هفتم مهر با حضور جمعی از هنرمندان در رستوران چنارستان برگزار شد. در این مراسم جمعی از هنرمندان پیشکسوت تئاتر، سینما، تلویزیون و موسیقی گرد هم جمع شدند.

محمد شیری بازیگر پیشکسوت نیز با گلایه از وضعیت هنرمندان پیشکسوت عنوان کرد: «متاسفانه در شرایط امروز جامعه حال مردم و هنرمندان خوب نیست و اگر حال هنرمندان خوب نباشد نمی‌توانند حال مردم را با آثارشان خوب کنند.»

او افزود: «بیکاری طولانی مدت و زیاد و مشکلات معیشتی مشکل امروز بسیاری از هنرمندان است و باندبازی‌ها مانع از کار گرفتن عده‌ای می‌شود.»

شیری با اشاره به خاطره‌ای از زنده‌یاد سعید کنگرانی ادامه داد: «یادم است او را در کافه‌ای که پاتوق‌مان بود دیدم و خوشحال بود از این که در تئاتر و سینما دوباره حضور می‌یابد. اما متاسفم که این روزها دیگر نمی‌توانم با او تلفنی یا حضوری صحبت کنم و از دست‌اش داده‌ایم.»

هنرمندان پیشکسوت در مراسم ضیافت خاطره ها

محمد شیری، گیتی معینی، نیوشا ضیغمی، جمال اجلالی، محسن قاضی‌مرادی، مهوش وقاری، داوود حیدری، روح‌انگیز مهتدی، احسان روزبهانی، عزت‌الله رمضانی، بابک نوری، هما خاکپاش، اسدالله یکتا، اتابک نادری، علی اوجی، سیامک اشعریون، شهاب اشعریون، مریم وطن‌پور، فریبا وکیلی، آرش هامون، سپیده عرب‌نیا، هلن نمازی، غلامرضا اصانلو، محمد احتشامی، رضا ناظری روانشناس و... از جمله هنرمندان و افرادی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن