این فیلم به نویسندگی و کارگردانی علی شمس و تهیه کنندگی حسن هندی و آرش عباسی این روزها مراحل فیلمبرداری خود را پشت سر می گذارد.

«ریست» داستان کسانی است که جز خودشان کسی را ندارند. معصومه عزیز محمدی، آروین عدنانی و رایکا ابراهیمی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

پیش از این فیلم کوتاه «سورپرایز» به کارگردانی علی شمس و تهیه کنندگی حسن هندی توانست در فستیوال های مهمی چون فیلم گرانادا، ود میلان، گلوب سینما فرانسه، مدیا فستیوال مجارستان، مراکش و... حضور پیدا کند.

دیگر عوامل این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: ایمان سرمستی، مدیر صدابرداری: فرشید احمدی، مدیر تولید: حسین هندی، طراح گریم: ثمین سالک، دستیار و برنامه ریز:سمیرا شکوری، طراح پوستر:حامد کاظمی.

 

فراخوان ارائه طرح مستند Pitching Panel جشنواره سینماحقیقت

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به دنبال سه دوره برگزاری کارگاه‌های بین‌المللی در قالب پیچینگ و جذب سرمایه، همزمان با برگزاری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت قصد دارد از طرح‌های تولیدی  مستند با ویژگی‌های خلاقانه، اقتصادی، دارای لحظه‌های ناب و با قابلیت حضور در عرصه بین‌المللی حمایت کند.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، مستندسازان علاقه‌مند می‌توانند ضمن دانلود فرم در نظر گرفته شده روی وب‌سایت جشنواره به نشانی www.irandocfest.ir ارائه کتبی خود شامل tag lin که در واقع ایده ممتاز، موجز و شعارگونه‌ی طرح است (حداکثر در یک جمله کوتاه ۷ تا۱۰ کلمه‌ای) و خلاصه کوتاه یک جمله‌ای log lin (حداکثر ۳۰ کلمه) را به همراه خلاصه طرح ۱۵۰ کلمه‌ای، برنامه تولید، پیش‌بینی هزینه پروژه و سوابق کاری خود، تا تاریخ ۱۰ آبان‌ماه ۹۷ به آدرس ایمیل pitching@defc.ir  ارسال نمایند.

پس از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی، افراد منتخب باید در ساعت و جلسه مقرر که متعاقباً اعلام می‌شود، خود را برای ارائه شفاهی در مدت ۷ دقیقه در مقابل هیات داوری آماده کنند.

هیات داوران متشکل از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستند و متقاضیان باید به پرسش‌هایی نظیر: چرا این فیلم باید اکنون ساخته شود؟ چرا این فیلمساز باید آن را بسازد؟ پاسخ داده و به دنبال آن نمونه‌ای تصویری شامل قطعات راش و عکس‌های تهیه شده در قالب پاورپوینت ارائه نمایند.

فیلمسازان علاقمند جهت آشنایی هرچه بیشتر با مقوله «پیچینگ» بصورت رسمی و بالا بردن دانش اخذ فاند می‌توانند به مطالب ارائه شده در کارگاه‌های EDN هشتمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت که در قالب  DVDارائه شده است و یا بخش جلب سرمایه و DocPro در کارگاه‌های جشنواره نهم و دهم سینماحقیقت رجوع نمایند.

ارائه‌ی طرح مستند Pitching Panel جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت فقط از طریق وب‌سایت این جشنواره به نشانی www.irandocfest.ir تکمیل فرم مربوطه روی فایل وُرد و ارسال آن به ایمیل pitching@defc.ir  میسر خواهد بود.

 

حضور آثار بیش از ۷۰ کشور در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت

سینماگران 73 کشور جهان با ارسال۹۰۶ عنوان فیلم سینمایی و مستند متقاضی حضور در پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت شدند.

این در حالی است که حتی، از رژیم اشغالگر صهیونیستی هم برای دبیرخانه بین‌الملل جشنواره فیلم رسیده است که مطابق آئین‌نامه جشنواره پذیرفته نمی‌شود.

روابط عمومی پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ با اعلام این خبر از تنوع مضامین و موضوعات آثار دریافتی جشنواره خبر داد و عنوان کرد: موضوعاتی از قبیل: ائتلاف ننگین وهابیت با صهیونیسم جهانی در طراحی نقشه‌های شوم و جنایت علیه مسلمانان، اهداف استکبار جهانی و صهیونیسم در حمایت از گروههای تروریستی، تکفیری و داعش در منطقه، مقامت مردم فلسطین در برابر رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی و حامیانش، جنایات داعش و جریانات تکفیری و سلفی، بدعهدی‌های آمریکا و بی اعتنایی این کشور نسبت به پیمان نامه‌های بین‌المللی، سرکوب جنبش‌های آزادی خواه از سوی نظام سلطه و اعمال تبعیض و احجاف و بی عدالتی نسبت به اقلیت‌ها و مهاجران در کشورهای غربی از جمله موضوعات و مضامین این آثار را تشکل می‌دهند.

بر پایه این خبر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دوره گذشته شاهد شرکت فیلمسازان ۶۷ کشور جهان بوده که در دوره پانزدهم آمار کشورهای متقاضی به ۷۳ کشور رسیده است. شرکت ۶۹۱ فیلم مستند و ۲۱۵ اثر سینمایی در این دوره جشنواره چشمگیر است و متقاضیان شرکت در بخش فیلم‌های سینمایی این دوره جشنواره بیش از دو برابر در مقایسه با دوره‌های پیشین شده‌اند.

کشورهایی نظیر سوریه، آمریکا، اسپانیا، فرانسه، کانادا، سوئد، نروژ، لائوس، سنگاپور، تایلند، آلمان،هلند، ترکیه، کره، ایتالیا، انگلیس، فنلاند، بلژیک، یونان، روسیه، استرالیا، هند، دانمارک،بنگلادش، لهستان، کنگو، قطر، چین، سوئیس، اسرائیل، بوسنی و هرزگوین، عربستان، شیلی، بلاروس، لبنان، برزیل، بلغارستان، اردن،ونزوئلا، تایوان، چچن، چک اسواکی، و ... از جمله کشورهای شرکت کننده هستند و دو کشور فرانسه و آمریکا بیش‌ترین آثار را برای دبیرخانه بین‌الملل جشنواره ارسال کرده‌اند.

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت امسال در دهه اول آذر (همزمان با هفته گرامیداشت بسیج) و درآستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور سینماگران داخلی و خارجی در بخش‌های اصلی «مسابقه سینمای ایران»و«مسابقه سینمای بین‌الملل» شامل: فیلم‌های سینمایی، فیلم‌های کوتاه داستانی، فیلم‌های مستند، بخش جلوه‌گاه نور، بخش روایت نو (مسابقه فیلمسازان اول) و مسابقه سینمای بین‌الملل شامل فیلم‌های سینمایی و کوتاه و مستند، جایزه عماد مغنیه و بخش‌های جنبی پیش بینی شده است. این جشنواره به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف فرهنگی و سینمایی کشور و به دبیری محمد خزاعی برگزار می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.