توافق امیر کویت و ترامپ برای حل بحران قطر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۳۶۹۴ سایت خوان

ایلنا : یک مقام آمریکایی اعلام کرد، رئیس‌جمهوری آمریکا و امیر کویت برای پایان دادن هر چه سریع‌تر به بحران در شورای همکاری خلیج‌‌فارس توافق کرده‌اند.

 اسپوتنیک گزارش داد، «لورانس سیلورمن» سفیر آمریکا در کویت، روز گذشته اعلام کرد «شیخ صباح الاحمد الصباح» امیر کویت و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا درباره ضرورت حل و فصل هر چه سریع‌تر بحران در شورای همکاری خلیج‌فارس توافق کردند.

خبرگزاری رسمی کویت( کونا) به نقل از سیلورمن گزارش داد: «امیر کویت با رئیس‌جمهور آمریکا درباره ضرورت دستیابی به راه‌حلی برای بحران در شورای همکاری خلیج‌فارس در سریع‌ترین زمان ممکن، توافق کرده‌اند.»

عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از ۵ ژوئن ۲۰۱۷، روابط دیپلماتیک و اقتصادی با قطر را به اتهام حمایت این کشور با تروریسم و داشتن سطح بالایِ روابط با ایران قطع کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن