گروهک تروریستی در مرز میرجاوه زمین گیر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۲۳۶۵ سایت خوان

ایرنا : فرمانده هنگ مرزی میرجاوه در شرق سیستان و بلوچستان گفت: نیروهای مرزبانی در محدوده مرزی ریگ ملک میرجاوه از تجاوز مرزی اعضای گروهک تروریستی که در پوشش قاچاق مواد مخدر قصد ورود به داخل خاک کشور را داشتند جلوگیری و آنان را مجبور به فرار کردند.

به گزارش فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان، سرهنگ ابراهیم جنتی روز جمعه در این باره اظهار داشت: نیروهای مرزبانی در قالب گروه های مرزی مستقر در محدوده ریگ ملک میرجاوه با هوشیاری کامل هنگام حفاظت از مرزها و پایش اطلاعاتی با شماری از اعضای گروهک های تروریستی که در پوشش قاچاقچیان مواد مخدر قصد ورود به داخل خاک میهن اسلامی را داشتند درگیر شدند.

وی افزود: مرزبانان غیور فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان مستقر در هنگ مرزی میرجاوه در این درگیری متجاوزان و عناصر خود فروخته وابسته به گروهک های تروریستی را زمین گیر کردند.

فرمانده هنگ مرزی میرجاوه گفت: متجاوزان که توان مقابله با مرزبانان ایران را نداشتند به عمق خاک کشور همسایه متواری شدند.

سرهنگ جنتی بیان کرد: در این درگیری محموله ۱۵۰ کیلوگرمی مواد مخدر از نوع تریاک از متجاوزان مرزی کشف شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن