استان‌هایی که درگیر سیل و طوفان هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۲۲۱۹ سایت خوان

خبر آنلاین : رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در استان گلستان بر اثر وقوع طوفان به ۲۰ واحد مسکونی در شهرهای علی‌آباد و آزادشهر و بندرترکمن خسارت وارد شده است.

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار کرد: ۶ استان کشور از جمله استان های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، سمنان،گلستان و همدان متاثر طوفان، سیل و رعد و برق هستند.

 

وی افزود: ۶۲ امدادگران هلال احمر در قالب ۱۸ تیم امدادی به ۲۰۹ نفر در ۷ شهر و روستا امدادرسانی کردند و به ۴۵ نفر خدمات اسکان اضطراری ارائه دادند و یک نفر را به مراکز امدادی منتقل کردند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: امدادگران هلال احمر از ۲ واحد مسکونی متاثر از سیل آب تخلیه کردند و ۱۰ دستگاه چادر و ۴۰۰ کیلوگرم نایلون در بین سیل زدگان توزیع کردند.

سلیمی بیان کرد:در استان سمنان بر اثر بارش شدید و ناگهانی باران در روستاهای ارمیان و قدس مشکلاتی گزارش و در مسیر جنگلهای ابر شاهرود تردد خودرو‌های عبوری مختل شده است که تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به مناطق حادثه دیده اعزام شدند.

وی افزود: همچنین در استان گلستان بر اثر وقوع طوفان آسیب‌هایی به چند واحد مسکونی در شهرهای علی‌آباد و آزادشهر و بندرترکمن ( روستاهای عرفان و سنگ‌درین متعلق به شهرستان علی‌آباد) گزارش شده که تیم‌های عملیاتی در منطقه حضور داشته و مشغول به امدادرسانی به حادثه دیدگان هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد:در مجموع در استان گلستان تا این لحظه آسیب‌هایی به ۲۰ واحد مسکونی گزارش شده است و امدادرسانی همچنان ادامه دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن