ارتش ونزوئلا ۳ خبرنگار خارجی بازداشتی را آزاد کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۰۸۶۵ سایت خوان

ايسنا : اتحادیه ملی مطبوعات ونزوئلا اعلام کرد، دو خبرنگار انگلیسی و یک خبرنگار آرژانتینی که از سوی ارتش بازداشت شده بودند، بعد از ۸ ساعت آزاد شدند.

خبرگزاری رویترز نوشت، لارا ساراویا، خبرنگار آرژانتینی به همراه بارنی گرین و دن ریورز دو خبرنگار انگلیسی زمانی که می‌خواستند پس از سه روز جمع‌آوری گزارش در حوزه گردشگری در ونزوئلا این کشور را ترک کنند بازداشت شدند.

این سه نفر به دلایل امنیتی بازداشت شده بودند. در سال‌های اخیر چندین روزنامه نگار خارجی توسط مقامات ونزوئلا به دلیل انجام کارهای مرتبط با شغلشان بدون اخذ مجوز، اخراج شده‌اند. در حال حاضر ونزوئلا به دلیل وضعیت بحران زده‌اش و ناآرامی یکی از نقاط جذاب برای خبرنگاران خارجی است. شهروندان ونزوئلا با کمبود مایحتاج از جمله غذا و ‌دارو مواجه هستند.

اتحادیه ملی مطبوعات یکی از سازمان‌هایی است که دولت نیکولاس مادورو،‌ رئیس‌جمهور ونزوئلا را به نقض آزادی مطبوعات متهم می‌کند.

براساس اعلام سازمان ملل ۱.۶ میلیون نفر از مردم ونزوئلا از سال ۲۰۱۵ از این کشور فرار کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن