اداره کمیساریای اطلاعات انگلیس اعلام کرده که تحقیقات درباره علت هک شدن سرورهای شرکت بریتیش ایرویز را آغاز کرده است. بر اساس قانون دولت انگلیس موسوم به &#۳۹;حفاظت از داده‌های عمومی&#۳۹; (GDPR)، شرکت‌هایی که مرتکب نقض اطلاعات مشتریان خود شده، بین ۲۰ میلیون پوند تا حداکثر ۴ درصد از درآمد سالانه خود جریمه می‌شوند.

از این منظر، با توجه به درآمد ۱۲ میلیارد پوندی بریتیش ایرویز در سال ۲۰۱۷ پیش‌بینی می‌شود که چنانچه اداره کمیساریای اطلاعات انگلیس از این شرکت هواپیمایی شکایت کند، حدود ۵۰۰ میلیون پوند جریمه می‌شود.

با انتشار این خبر، سهام شرکت بریتیش ایرویز روز جمعه سه درصد کاهش یافت. هم‌زمان تعداد زیادی از مسافران بریتیش ایرویز کارت‌های بانکی خود را برای جلوگیری از سرقت هکرها باطل کردند.

شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز دیروز (پنجشنبه) اعلام کرده بود که هکرها اطلاعات بانکی ۳۸۰ هزار مسافر این شرکت هواپیمایی را سرقت کرده‌اند

این شرکت هواپیمایی افزود: مسافرانی که در بازه زمانی ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد) تا ۵ سپتامبر (۱۴ شهریور) از طریق سایت رسمی این شرکت به آدرس ba.com و یا نرم‌افزار گوشی همراه (BA app) اقدام به خرید بلیت کرده‌اند، هدف حمله هکرها قرارگرفته‌اند. در جریان این سرقت سایبری هیچ‌گونه اطلاعات سفر یا مشخصات گذرنامه‌ای مسافران به سرقت نرفته است؛ اما اطلاعات فردی و مالی متعلق به مشتریان به سرقت رفته است.

بنا بر اعلام بریتیش ایرویز این مشکل اکنون برطرف شده است و تارنمای این شرکت دوباره در دسترس مسافران قرارگرفته است.

«الکس کروز» مدیر بریتیش ایرویز در گفت‌وگو با بی.بی.سی از مسافران این شرکت عذرخواهی و عنوان کرد که سامانه امنیتی این شرکت هدف یک حمله پیچیده و مخرب قرار گرفته است. او تصریح کرد که بریتیش ایرویز صد در صد متعهد است تا خسارت واردشده به مشتریان خود را جبران کند.

بریتیش ایرویز تازه‌ترین شرکت انگلیسی است که طی ماه‌های اخیر مورد حمله سایبری قرارگرفته است. خردادماه گذشته فروشگاه زنجیره‌ای &#۳۹;دیکسونز کارفون&#۳۹; نیز گفته بود که اطلاعات بانکی ۵.۹ میلیون مشتری این فروشگاه هک شده است. 

این شرکت هواپیمایی با بیش از ۳۹ هزار کارمند، شرکت هواپیمایی حامل پرچم انگلیس است، که در ۳۱ مارس سال ۱۹۷۴ میلادی راه‌اندازی شده است و در حال حاضر روزانه به ۱۸۳ مقصد در سراسر جهان، پروازهای مستقیم دارد.

این شرکت در ماه ژانویه ۲۰۱۱ میلادی با شرکت هواپیمایی اسپانیایی آیبیریا ادغام شد که در پی آن، اینترنشنال ایرلاینز گروپ تشکیل شد که هم‌اکنون به‌ عنوان سومین شرکت هلدینگ هواپیمایی جهان شناخته می‌شود.

دفتر مرکزی شرکت بریتیش ایرویز در شهر هارموندوورتس، انگلیس قرار دارد و فرودگاه هیترو لندن و فرودگاه گاتویک، قطب‌های این شرکت هواپیمایی، به شمار می‌آیند.


 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.