ایران پس از گندم در آستانه خودکفایی در تولید شکر
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های خدادادی و مغفول در بخش کشاورزی را از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید و اشتغال در کشور اعلام کرد و افزود: حمایت ها و پشتیبانی های دولت از بخش کشاورزی و همچنین توسعه زیرساخت ها و دانش بنیان کردن کشاورزی از عوامل خوداتکایی در تولید محصولات اساسی گندم و شکر بوده است.
حجتی با اشاره به این که کشاورزی کشور در حال حاضر در مسیر تحول قرار دارد،اظهار داشت:به منظور کاهش وابستگی کشور به واردات روغن،برنامه افزایش تولید دانه های روغنی به ویژه کلزا با رویکرد افزایش عملکرد در هکتار از طریق استفاده از بذرهای پربازده و توسعه کشت مکانیزه در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و استان گلستان از جمله استان های پیشرو در تولید کلزا است.
وی ادامه داد:در سال جاری تولید کلزا در کشور با رشد هفت برابری نسبت به سال آغاز طرح (۹۴) به ۳۴۰ هزار تن افزایش یافته که ۱۱۳ هزارتن از این محصول معادل ۳۳ درصد آن در استان گلستان تولید شده است.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم و بی نیازی به واردات این محصول،گفت:علیرغم کاهش بارندگی و سطح زیرکشت،با تامین نهاده های با کیفیت از جمله بذور مقاوم و پربازده،توسعه مکانیزاسیون، مقابله به موقع با آفات،تولید و خرید گندم کشاورزان افزایش داشته و نیاز کشور به این کالای اساسی از تولید داخل تامین می شود.
وی با اشاره به توسعه کشت پاییزه و نشائی چغندرقند و تاثیر آن در افزایش تولید شکر گفت: تولید شکر از ۱.۱ میلیون تن در سال ۹۲ به بیش از ۲ میلیون تن در سال جاری افزایش یافته ،ایران پس از گندم در آستانه خودکفایی در تولید شکر قرار دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر