جیمز متیس مدعی هشدار آمریکا به ایران شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۳۳۳۶۳ سایت خوان

ايسنا : وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد که به ایران هشدار داده شده و دولت ترامپ آنچه که "رفتارهای خصمانه ایران در منطقه" خوانده شده، را تحمل نخواهد کرد.

 ایندیپندنت گزارش داد، جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا در کنفرانسی خبری در پنتاگون، ایران را "بی‌ثبات‌کننده‌ترین عامل در منطقه" خواند.

جیمز متیس در ادامه ادعا کرد که به ایران به خاطر رفتارهایش هشدار داده شده است.

وی همچنین مدعی شد که آمریکا، ایران را برای کارهایش مواخذه خواهد کرد اما بیش از این وارد جزئیات نشد.

متیس در ادامه اظهارات دیگر مقامات آمریکایی که این روزها همزمان با اعمال تحریم‌ها دم از حمایت از مردم ایران می زنند، ادعا کرد که با ملت ایران مشکلی ندارند و مشکل شان تنها با نظام ایران است.

وی با اشاره به اینکه ایران حامی بشار اسد است، این سوال را مطرح کرد که ایران در سوریه چه می‌کند؟ و ادعا کرد جنگ داخلی سوریه به ایران مرتبط نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، ادعای دخالت ایران در سوریه از سوی متیس در حالی مطرح می شود که مقامات کشورمان همواره تاکید می‌کنند جمهوری اسلامی ایران هیچ دخالتی در امور داخلی دیگر کشورها ندارد و خواستار ایجاد راه حل مسالمت آمیز برای حل بحران سوریه است. حضور ایران در برخی کشورها از جمله سوریه مستشاری بوده و به درخواست دولت قانونی آن کشورها انجام شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن