قراردادهای خرید نفت برنت صندوق‌های پوشش ریسک که معیار سنجش خوش‌بینی مدیران سرمایه به رشد قیمت نفت است، از اوایل آوریل تحت تاثیر جنگ تجاری آمریکا و چین که دورنمای مصرف نفت را تیره کرده، ۴۹ درصد ریزش کرده است. با وجود اینکه نفت برنت با اعتصاب کارکنان میادین نفتی دریای شمال و کاهش ذخایر نفت آمریکا، عملکرد هفتگی خوبی داشت، حدود شش درصد نسبت به بالاترین رکورد امسال خود کاهش داشته است.

به گفته مارک واتکینز که در امر نظارت بر ۱۵۱ میلیارد دلار سرمایه در بانک ولث منیجمنت آمریکا کمک می‌کند، زمانی که به اقتصادهای مختلف در اروپا، آسیا نگریسته می‌شود، اقتصادهای نوظهور قطعا با موانعی برخورد کرده‌اند. سرمایه‌گذاران احتمالا نسبت به ادامه سال ۲۰۱۸ و سال ۲۰۱۹ نگرانی‌هایی پیدا کرده‌اند که تقاضا برای نفت ممکن است کمتر از حد انتظار باشد.

تعرفه‌های تلافی جویانه‌ای که آمریکا و چین علیه واردات کالاهای یکدیگر وضع کرده‌اند، عاملی است که رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند و ممکن است به تقاضا برای انرژی لطمه بزند. شاخص‌های فنی نیز به احتمال افت قیمت‌ها اشاره دارند. متوسط قیمت ۵۰ روزه نفت برنت به پایین متوسط قیمت ۱۰۰ روزه سقوط کرده که سرمایه‌گذاران را به فروش معاملاتشان ترغیب خواهد کرد.

عربستان سعودی عرضه اولیه عمومی سهام شرکت نفتی آرامکو را رسما مسکوت کرده در حالی که آرامکو قصد دارد یک سهم استراتژیک در گروه پتروشیمی سابیک به میزان حداکثر ۷۰ میلیارد دلار خریداری کند. منابع آگاه به بلومبرگ گفته‌اند اگرچه خرید سهام سابیک، عرضه اولیه عمومی سهام آرامکو را به تاخیر خواهد انداخت اما به معنای لغو شدن آن نیست.

برایان کسن که به مدیریت ۱۶ میلیارد دلار دارایی‌های انرژی در شرکت تورتوییز کمک می‌کند، در این باره اظهار کرد: برخی از سرمایه‌گذاران تصور می‌کنند اگر عرضه اولیه عمومی سهام آرامکو اجرایی شود، ممکن است حداقل حمایت بلندمدت برای نفت فراهم کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.