وضعیت «غزنی» در ۲۴ ساعت آینده تغییر می کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۲۶۶۸۵ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : وزیر دفاع افغانستان اعلام کرد که حدود هزار سرباز امنیتی کمکی در دو مرحله به ولایت غزنی رسیده اند و در ۲۴ ساعت آینده در وضعیت این ولایت تغییراتی به وجود می‌آید.

 وزیر دفاع افغانستان اعلام کرد که حدود هزار سرباز امنیتی کمکی در دو مرحله به ولایت غزنی رسیده اند و در ۲۴ ساعت آینده در وضعیت این ولایت تغییراتی به وجود می‌آید.

طارق شاه بهرامی امروز (دو شنبه ۲۲ اسد/ مرداد) در یک نشست خبری در کابل گفت: در چهار روز گذشته حدود ۱۰۰ سرباز و افسر نیروهای امنیتی کشته شده اند و حدود ۳۰ غیر نظامی نیز در این درگیری‌ها جان داده اند.

وی تاکید دارد که نمی‌تواند آمار دقیقی ارائه کند و هنوز پیش از وقت است و احتمال تغییر در آمار موجود است. از این میان، نزدیک به ۷۰ نفر از کشته‌ شدگان سربازان و افسران پلیس هستند که ویس احمد برمک وزیر داخله آن را تایید می‌کند.

وزیر دفاع افغانستان در نشست امروز گفت: رئیس ستاد ارتش در راس یک هیات ارشد امنیتی امروز به ولایت غزنی رفته است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن