چین واردات نفت از آمریکا را به حالت تعلیق درآورد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۲۲۴۲۸ سایت خوان

ایرنا : «سینوپک» بازوی تجاری شرکت نفت دولتی چین واردات نفت خام از آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

 رویترز انگلیس به نقل از منابع خبری ناشناس ضمن اعلام این خبر، دلیل آن را افزایش تنش‌های تجاری میان چین و آمریکا بیان کرد.

یکی از منابع خبری که خواست نامش بیان نشود به رویترز گفت: «یونیپک» واحد تجاری سینوپک، دستکم تا ماه اکتبر (مهر- آبان) هیچ خرید نفتی جدیدی از آمریکا را ثبت نکرده است.

رویترز اضافه کرد:، اما هنوز مشخص نیست که این تعلیق تا چه مدت ادامه می‌یابد.

اوایل سال ۲۰۱۸ برنامه یونیپک افزایش واردات نفت خام از آمریکا بود و قصد داشت تا پایان سال حجم خرید خود از این کشور را ۳۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد. با این برنامه، واردات نفت خام سینوپک از آمریکا در مقایسه با سال پیش از آن سه برابر می‌شد.

به گزارش ایرنا، پس از آنکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا اول مارس ۲۰۱۷ (۱۰ اسفند ۱۳۹۶) با هدف حمایت از اشتغال اعلام کرد، بر واردات آلومینیوم و فولاد تعرفه وضع می‌کند، نبرد تجاری میان واشنگتن و پکن آغاز شد و چین نیز شروع به وضع تعرفه بر واردات کالا از آمریکا کرد.

چین در سال‌های اخیر بزرگترین بازار نفت و محصولات نفتی آمریکا بوده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن