تقویت گردشگری جایگزینی برای درآمدهای نفتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۲۲۴۱۵ سایت خوان

ايسنا : یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری گفت که با تقویت گردشگری می‌توان جایگزین خوبی برای نفت پیدا کرد.

پروانه سلحشوری در گفت‌وگو با ایسنا، تشکیل وزارت گردشگری را موجب نظارت پذیر کردن این سازمان و کاهش جابجایی مدیران آن دانست و گفت: در این صورت مدیران متخصص در این وزارتخانه بر سر کار می‌آیند که این امر درخواست عمومی تشکل‌های مردم نهاد و همچنین کارکنان میراث فرهنگی بود.

وی با اشاره به اقدامات کارشناسی صورت گرفته برای بررسی طرح تشکیل وزارت گردشگری اظهار کرد: ما با نهادهای مختلف ارتباطاتی برقرار کردیم و همگی آنها بر ضرورت تشکیل وزارت گردشگری تاکید داشتند. دولت هم ابتدا با تشکیل این وزارتخانه مخالف بود اما در نهایت در این باره سکوت کرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «پس از تایید مصوبه مجلس، دولت باید وزیر گردشگری را به مجلس معرفی کند»، گفت: اگر زیرساخت‌ها فراهم شود و امنیت کشور تامین شود این امر موجب تقویت گردشگری خواهد شد. در این صورت ما جایگزین خوبی برای نفت پیدا خواهیم کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن